Slm arkadaslar ben yeniyim bi kac sorum olcak undead rogue acmaya karar verdim.
1- En son acilan pvp server hangisidir 2- roque icin en uygun meslekler 3- İlk talent dagilimina nerden baslamam lazim...
Simdiden thnx..
quote:
Orjinalden alıntı: R@J@
1- En son acilan pvp server hangisidir 2- roque icin en uygun meslekler 3- İlk talent dagilimina nerden baslamam lazim...
Simdiden thnx..
x
quote:
Orjinalden alıntı: Polwenan
quote:
Orjinalden alıntı: R@J@
Simdiden thnx..
x
1. polwenan neden bu kadar saçma bi mesaj atıyosun 2. Rogue için enginering ii gider 3. ilk olarak subtlty ağacından master of deception u 5/5 yap çünkü o zaman npcler seni rahat göremez quest yaparken bazı yerlerde bunu kullanabilirsin onun dışında combattan impovred gouge ve impovred sinister strike
bence direk pvp mesleğine başlama yani engineering,bu meslek para yer,kazandırmaz. herbalism+alchemy felan git para kazan,60 olduktan sonra enginnering felan olursun.
quote:
Orjinalden alıntı: killerdevill
bence direk pvp mesleğine başlama yani engineering,bu meslek para yer,kazandırmaz. herbalism+alchemy felan git para kazan,60 olduktan sonra enginnering felan olursun.
bence de ilk başta alch/herb git... çünkü hem oaraya hemde pot a ihtiyacın olacak
kardeş ben birşeyi anlamadım niye en son açılan server o zaman fazla görev yapamasındungeon görevleri yapmaktada zorlanırsın i
Saolun bide bisey merak ettim ben diger elimede dagger almak istiyom nasi olcak..
aynı daggerdan bi tane daha alcan tabi ikiside one hand olcak yada bi main dieri one hand olcek
sendemi BLADEFİST oynuyorsun süper bir serverdır şahsen ben oynuyom orada.gün geçtikçe artıyorsayıları o serverın
ben su 2 elimede dagger almayi basaramadim ayni daggerdan aliyom 2 tane olmuyo gene sword egitiminide aldim ama swordla vurmuyo baskalrinda goruyom nasi olcak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme