Şimdi Ara

[Server tavsiyesi] Twisting Nether nasıl bir server?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım, oyunu iyi bilen bir akadaşımla bir realm arıyoruz. PvP seviyoruz, ırkçılık ve fazla küfür olmayan, Ally vs Horde az da olsa dengeli ve genel bir oyuncunun arayacağı kriterlerde olan bir realm. Twisting Nether öneriyorlar siz ne diyorsunuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacticalESC -- 29 Temmuz 2012; 18:12:14 >

• Twisting nether dengeli bir server değil,horde lar çok fazla ally azınlıkta.World pvp sevmem diyorsanız çok sorun olmaz.Ben en son burning legion dan migrate ettim,orası oynadığım en dengeli server lardandı.
  • Ally oynamak isterseniz Outland serverinada bi bakın derim geneli pvp üzerine serverin ve su anki en kalabalık server ama allylar biraz daha fazla sanırım serverda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 29 Temmuz 2012; 19:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaqqeR

Ally oynamak isterseniz Outland serverinada bi bakın derim geneli pvp üzerine serverin ve su anki en kalabalık server ama allylar biraz daha fazla sanırım serverda..

hazir konu varken kafamdakini soriyim bende.
    su outland ile ilgili kafam cok karisik ya. Bi ara netten bakmistim %45 horde %55ally yaziyordu server icin. ben horde karakterimi tasimayi dusunuyorum ama nedense herkes ally icin outland serveri diyor. Tasimakla tasimamak arasinda kararsizim.full ve iki tarafinda birbirine yakin oldugu bir server ariyorum acaba outlandden baska onerebileceginiz bir server varmi ayni kalite ve populasyonda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisting nether'da türk arkadaş bulma konusunda sıkıntı yaşaman hayli zor,serverin özellikle de horde tarafının %60'ı türktür diyebilirim.ne yazık ki bununla beraber oyuncu kalitesi de oldukça düşük,bi araya gelince cozutuyoruz sanırım.

Outland bu aralar her zamankinden daha popüler ama durumlar nasıldır pek bilgim yok.

Eğer ally karakter oynamak gibi bi düşüncen olursa kesinlikle Slyvanas derim ^^
  • Dengesiz kesinlikle tavsiye etmiyorum. Her yer Horde kaynıyor, gerçekten sinir bozucu oluyor belli bir süre sonra. Burning Legion'u tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

quote:

Orijinalden alıntı: DaqqeR

Ally oynamak isterseniz Outland serverinada bi bakın derim geneli pvp üzerine serverin ve su anki en kalabalık server ama allylar biraz daha fazla sanırım serverda..

hazir konu varken kafamdakini soriyim bende.
    su outland ile ilgili kafam cok karisik ya. Bi ara netten bakmistim %45 horde %55ally yaziyordu server icin. ben horde karakterimi tasimayi dusunuyorum ama nedense herkes ally icin outland serveri diyor. Tasimakla tasimamak arasinda kararsizim.full ve iki tarafinda birbirine yakin oldugu bir server ariyorum acaba outlandden baska onerebileceginiz bir server varmi ayni kalite ve populasyonda?

Maalesef bildiğim başka server yok o şekilde horde olursan türk bulamazsın türklerin çoğu ally sanırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen dengesiz bir server. Ally şehirlerine baskın yapıyoruz kimse bana mısın demiyor. Tek tük ally geliyor o da heralde meraktan.

Türk guildlerinde bir kaç guild dışında durum içler acısı. Yabancı ve birbirleriyle mücadele eden 3 tane sağlam guild var. (PVE)

Pvp olarak ne bileyim arena takımı arayanlar çok oluyor, rated bg takımına eleman arayan da öyle. Durotara çıkarsanız bolca duel atacak eleman vardır. Başka bir şey diyemeyeceğim. Çünkü pek pvp ile ilgilenmiyorum yanlış olmasın.

Yeni başladıysanız veya Türk oyuncular arıyorsunuz güzel bir yerdir. Biz sağlam oyuncularız ciddi düşünüyoruz diyorsanız uğramayın bile. Guildçe kaçmak için uğraş veriyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.