Bildirim
Server Toplanması ( ANA KONU) (25. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
http://www.izlesene.com/video/cani-sikilan-trollun-drami-d/3685335
izleyemeyenler için -
-
Gursel hocam ile muahbbet ederken kanima girdi, kabul var midir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mithatcan
Nerdeyse bir haftadır giremiyordum bugün oyuna girebilicem gelicem tekrar :D bufferınız yolda merak etmeyin.
Ne yapıcağına karar verdikten sonra gel -
Bende karar veremedigim için tam silmiştim dur şimdi buffer olmam belki diyip :D oyunu özledim ama onu bılıyorum en azından klana girip iki muhabbet etmeyi falanda onun dışında malesef hala hangi classı açmak ıstedıgımı bılmıyorum :D En son mage klanı gibiydik bende o yüzden mage kasmak ıstıyordum durum o kadar vahimleşmişti :D -
merhaba arkadaşlar;
ben umut oyundaki nickim "yaheyya" asasım 36level oldum sanırım. eskiden ronarkta bir karakterim vardı human 79level. ticaretle upgrade ile çok iyi para kazanmıştım ama oyunun sıkıcı bir hal almasından dolayı +5reb den kendi getirdiğim +9reb shardımı +10 denerken yakmıştım :D sonra bir daha toparlandım 20gb kadar param vardı bibucuk iki hafta gibi bi sürede 50gbye çıkarmıştım parayı. sonra 2 tane dv+1reb alıp upgrade denemesine girdim ikiside +2de yandı karivdis ile. o an kafam attı ve kalan bütün gbleri çarçur ettim gem aldım fragment aldım vs. :D herşeyi yaktım millete para dağıttım. en son çarımda high class itemler shio tears, imir ring ve old ske belt kalmış onları yeni karaktere aktardım. bi de can sıkıntısından akarada oynuyodum 1-2 haftadır. oradada sıfırdan 4gb kastım. şimdi akaradaym satılacak bir iki item var. onları satıp gb transferi yapıcam ronarka. clanda da varım zaten şu an. toparlanıyoruz ufak ufak geliyorum :) beni clana aldığı için harun arkadaşıma teşekkürlerimi sunarım
-
Bugün akşama kadar exp kasak clanca.
NICK : ASPIEB.Biraz sonra oyundayım.pc ye warlogger girmiş. -
bir serverdan başka bir servera gb transferi yapabileceğim güvenilir bir site önerebilir misiniz? gamesatistan alışveriş yapıyordum ama onlarda 10gb altı gb almadıklarını söylüyolar -
quote:
Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor
Gursel hocam ile muahbbet ederken kanima girdi, kabul var midir ?
Bekleriz Her Zaman -
Selam clanımın güzel ahalisi. Matrixten anlamyan arkadaş; sana da selam -
Arkadaslar secondfire ve inmortalsoldado 60 oldumu? Oldularsa odeme yapacagim onlara :D Henuz hala sehir disinda oldugum icin oyuna giremiyorum. Gelince halledecegim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Arkadaslar secondfire ve inmortalsoldado 60 oldumu? Oldularsa odeme yapacagim onlara :D Henuz hala sehir disinda oldugum icin oyuna giremiyorum. Gelince halledecegim.
Onları bilmiyorum da bana da bi level söylesene
2 günde 52'den 56 oldum. Kaç güne 60 olursam ne ödül vereceksiniz bana -
gençler şu an yeni pc almış bulunmaktayım knight yok tabi haliyle yüklüyor şu anda. gelelim pc özelliklerine : win7 işletim sistemi,8gb ram,64 bit,işlemci intel core i5-2400 cpu 3.10Ghz evet nasıl ama oyunda bu sistemle kasma veya tıkanma olayı görülür mü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E04F5119C -- 28 Haziran 2011; 14:34:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sarpingen111
gençler şu an yeni pc almış bulunmaktayım knight yok tabi haliyle yüklüyor şu anda. gelelim pc özelliklerine : win7 işletim sistemi,8gb ram,64 bit,işlemci intel core i5-2400 cpu 3.10Ghz evet nasıl ama oyunda bu sistemle kasma veya tıkanma olayı görülür mü
ayarları biraz kısarsan sorunsuz oynarsın
Bu arada beyler ben AshlynBrooke Clandan cıktım yan charı kasmak icin lvl difi geçtiğimde dönücem yanlıs anlamayın ok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfaRomeo147 -- 28 Haziran 2011; 14:42:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: LucasNeiLL
quote:
ayarları biraz kısarsan sorunsuz oynarsın
Bu arada beyler ben AshlynBrooke Clandan cıktım yan charı kasmak icin lvl difi geçtiğimde dönücem yanlıs anlamayın ok
hangi ayarları kıscam hacı :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Arkadaslar secondfire ve inmortalsoldado 60 oldumu? Oldularsa odeme yapacagim onlara :D Henuz hala sehir disinda oldugum icin oyuna giremiyorum. Gelince halledecegim.
inmortalsoldato oyunu birakti sanirim :( -
quote:
çöp o pc at daha iyi :D -
quote:
Orijinalden alıntı: iade
quote:
çöp o pc at daha iyi :D
2.5 lirayı çöpe atmak mı
-
quote:
Hangi mantıkla onu aldım bilmiyorum ama intel i5-2400 CPU'ya 8GB ram almışsın. O rami sen nasıl doyuracaksın ki
Keşke 3 5 kuruş fazla verip i5-2500k alsaydın. OC yaptınmı da tadından yenmezdi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X