Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson

Gürsel abi ben InmortalSoldado.Kendimi övmek gibi olmasın ama benden hızlı kasan görmedim.Arkadaşlar 50 yi gecmisken ben basladım 56 oldum fakat üzülerek söylüyorum ki koxperlar ve aşırı itemler dolayısı ile bırakmak zorunda kaldım.BDW ye giriyoruz koxper mage geliyor 3 atıp gidiyor.Bi zevkimiz exple bdw vardı , expte koxperlar , bdw de koxperlar ne yapacağımı şaşırdım.Birkaç gün geçirdim clanda fakat muhabbeti felan herseyi çok güzeldir baslayan arkadaslara söylüyorum.Özellikle geceleri yasanan clan sohbetlerini baska clanda bulamazsınız. :)
    Herşey için teşekkür ederim.Exp kasan arkadaşlara allah kolaylık versin.Herkese kolay gelsin arkadaslar insallah zevk alırsınız oyundan. :)

Sorun degil. Koxper lar banada ayni seyleri yasatiyor ama onlara kizip clandakileri yuzustu birakmiyorum. Item hikaye millet sirf MUHABBET icin oynuyor. Sahsen benim bir beklentim bile yok. Keyfine oynuyorum.

• Bende varım ICRoTeI gelirim clana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusT

Bende varım ICRoTeI gelirim clana :)

Clan üye sayımız baya bir arttı. Sanırım forum adına ally clan açmak zorunda kalacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: LusT

Bende varım ICRoTeI gelirim clana :)

Clan üye sayımız baya bir arttı. Sanırım forum adına ally clan açmak zorunda kalacaz

haklısın irfan reyizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctig3r

O pelerini o kadar benimsemişim ki gidince kendimi bir an kutupta çıplak sandım... Üşüyorum İsmet...

Üşüyorum beynimim içi dondurma üşüyorum

• Beyler boş vaktim var, zombide kasılmak isteyen pm atsın MahsuluToplaKac fazla vaktim yok hızlı davranırsanız sevinirim, gelen olmazsa kendi karakterimi sokucam oyuna.

R2 zombi kasılmak isteyen slota gidip party ''nick'' yazarak kasılabilir.

Koxp karşıtı arkadaşlar gelmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 29 Haziran 2011; 20:00:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Beyler boş vaktim var, zombide kasılmak isteyen pm atsın MahsuluToplaKac fazla vaktim yok hızlı davranırsanız sevinirim, gelen olmazsa kendi karakterimi sokucam oyuna.

R2 zombi kasılmak isteyen slota gidip party ''nick'' yazarak kasılabilir.

Koxp karşıtı arkadaşlar gelmeyebilir.

adamın hasısın kanka
  • 4 gün sonra burdayım
  • Hayırlısı ile 60 level olduk
  • Dün gece itibarı ile benim sistem kafayı yedi. Failed to load Knight Online gibisinden hata veriyor
  • Beyler bir parti icabi clandan çıkmak zorunda kaldım , en yakın zamanda aranıza döneceğim yanlış anlaşılma olmasın
  • Benım Inviere Ronarkta 80 magem var 540 k npli daha önceden proterian 24ONLINE clanındaydı hala duruyor krovaz 7 setli 7 questli
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

Benım Inviere Ronarkta 80 magem var 540 k npli daha önceden proterian 24ONLINE clanındaydı hala duruyor krovaz 7 setli 7 questli

Eee devamı?
  • beni atın klandan zaten size bir yararım olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpingen111

beni atın klandan zaten size bir yararım olmazdı

Ne oldu ? Sorun ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpingen111

beni atın klandan zaten size bir yararım olmazdı

Noldu arkadaşlar döküldünüz bakıyorum birer birer...
  • Hööyyyt nerdesiniz la herkes oyuna daldı forumda kimse yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: VitoScalatte

Benım Inviere Ronarkta 80 magem var 540 k npli daha önceden proterian 24ONLINE clanındaydı hala duruyor krovaz 7 setli 7 questli

Eee devamı?

devam değil şuan ara verdim koxp yüzünden. PK eski tadı vermıyor
  • bende size katilmayi dusunuyorum. +8 helenid denemesi yapacagim gecerse gelirim
  • Ronark'ta Mage Team yapacağım 0dan başlayanlara kasma aşamasında yardımcı olabilirim. Online saatlerim sabah 8 öğle 1. Şu an gelebilirseniz sadece clana alabilirim siz de yavaştan kasmaya başlayabilirsiniz. Oyunu bilen düzgün adam gerekiyor bana. Base kasacağız. Mage team olcak dediğim gibi. Pm: oOKillerBlowOo (yandaki yuvarlaklar sıfır değil "o")
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.