Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Clanin DonanimHaber adi ile yeniden kurulmasi ve curuk yumurtalarin ayiklanmasi icin ayrica clan listin yeniden saglam ve guncellenebilir bir baslikda toplanmasini oneriyorum. Yapmak isteyenler ile istemeyenlerin cogunluna gore hareket edebiliriz.

Kesinlikle katılıyorum. Fakat clan bug falan var diyorlardı sanırım clan kuramıyoruz
    Bu konuyla ilgili K2'e ticket atabilirim. Eğer önemserler ise veritabanından bir clan yaratmaları hiç de zor olmasa gerek.

Mümkünse +18 sınırı olmalı

Ben de 18 yas altindayim Harunla yasitiz. Beni atabilirsiniz oyle bir sey varsa fakat bence onemli olan yas degil davranislardir 13 15 yasinda olup 20 yasinda adamdan daha mantikli davrananlar var oyle oyuncular lazim bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@irFaNLiNe , iade , ulvi.69
    Sonuc olarak NPT yapildi yani ?

Oyunda yaptigim tek illegal olay multi clientden char acip itemlarimi diger karakterime aktarmak. (Tabi bdw de falan girdigim koxper partyleri saymazsak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

Clan kurma bugda o yüzden tekrar kurma gibi birşey yapamayız.Temizlemeler yapılcak oyuna 1 gün girip 1 hafta sebepsiz girmeyenleri,oyuna girip direk kascak var mı diyen(35 level üstü olup bunu soran)kişileri atmayı düşünüyorum.

Oncelikle de rahatsiz oldugum bir seyi uzulerek belirmek istiyorum. Online olan bir X sahsi hic selam sabah vermeden dire exp pt var mi? Seklinde ortaya dalinca ben uzuluyorum acikcasi. Hepinize de gorevlerinizde ve diger seylerinizde olsun yardimci olmaya calisiyorum fakat hepsi icin soz veremem clanda 36 kisi var 2 char benim cikardik 34 bu 34 kisinde o bu derken cikarirsak 20 25 kisi (simdi 40 yapar diye asagiya yorum atanlar olabilir :D ) kaliyor ki mantikli dusunursek ben bunlarin hepsine birden ayni anda yardim etmem imkansiz bazen o konularda da sikintilar olabiliyor. Bazen hatta obur gune falan sarkabiliyor. Onlar icin ozur de dilerim.

Sizin de benden yana veya baska bi yonden begenmedikleriniz varsa burdan veya ozelden bana iletebilrsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanharun

Clan kurma bugda o yüzden tekrar kurma gibi birşey yapamayız.Temizlemeler yapılcak oyuna 1 gün girip 1 hafta sebepsiz girmeyenleri,oyuna girip direk kascak var mı diyen(35 level üstü olup bunu soran)kişileri atmayı düşünüyorum.

Oncelikle de rahatsiz oldugum bir seyi uzulerek belirmek istiyorum. Online olan bir X sahsi hic selam sabah vermeden dire exp pt var mi? Seklinde ortaya dalinca ben uzuluyorum acikcasi. Hepinize de gorevlerinizde ve diger seylerinizde olsun yardimci olmaya calisiyorum fakat hepsi icin soz veremem clanda 36 kisi var 2 char benim cikardik 34 bu 34 kisinde o bu derken cikarirsak 20 25 kisi (simdi 40 yapar diye asagiya yorum atanlar olabilir :D ) kaliyor ki mantikli dusunursek ben bunlarin hepsine birden ayni anda yardim etmem imkansiz bazen o konularda da sikintilar olabiliyor. Bazen hatta obur gune falan sarkabiliyor. Onlar icin ozur de dilerim.

Sizin de benden yana veya baska bi yonden begenmedikleriniz varsa burdan veya ozelden bana iletebilrsiniz.

40 Yapar !

• yeni konu açalım artık bence
  • konuyu başlatan benim ama yenilemeye gerek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaheyya

quote:

Clanin DonanimHaber adi ile yeniden kurulmasi ve curuk yumurtalarin ayiklanmasi icin ayrica clan listin yeniden saglam ve guncellenebilir bir baslikda toplanmasini oneriyorum. Yapmak isteyenler ile istemeyenlerin cogunluna gore hareket edebiliriz.

sana katılıyorum fakat +18 sınırına katılmıyorum harun kardeşim mesela 18 yaşında değil ama onun gibi delikanlısı az bulunur. 18den ziyade kişilerin adam olması önemli bu da yaşla ilgili değil. adam olmayanda kısa sürede anlaşılır zaten

Yani bana katılıyorsun

Neyse clan hadi barıştık
    Bu arada Gökay mıdır kimdir, onunla ilgili forumdesteğe mail atmıştım, yanıt olarak kendisine 120 gün bölüm yasağı verildiği mailini attılar.
    Ben Gökay onu bunu yapıyor demedim, sadece konuya attığı mesajları incelemelerini istedim yönetimden.
    Gel gelelim clan konusuna. Clan açma işini sanırım bir kaç güne halledecem. Bu clandan o clana aktarmalar yapılır, üye alımları kriterlerini şimdiden belirleyin yoksa sadece clan ismi değiştirmiş oluruz başka hiç bir şey yapmamış oluruz. Clan G2 veya G1 olur olmaz pelerin atı diye tutturmayın yine lütfen o gün yaşadığım stresi hayatımda hiç bir Knight oyunumda yaşamadım.

• GamersFirst forumunda Engeltje ile baya bir konuştum beni bir departmana yönlendirdi. Adamlar yabancı çıktı. Sorunu anlattım bir güzel sonunda yarımcı oldular. DonanimHaber clan was created on Xmp dediler. Relog attım clan üstümdeydi. Yeni clanımız hayırlı olsun
  • quote:

%1000 katılıyorum Clan Full ama girdigimde 5 10 kisi acık
  • Lo bana da 2 kisilik yer ayirin, bahamutlari giymeden pk ya cikarim yoksa (Not: Bu bir tehditdir ) (Not2: Ciddiyim. ) (Not3: Clan baskani olmak ISTEMIYORUM )
  • En son plan ne şimdi clan dağılıp yeniden mi toplanıyor?‎
  • Gökây kolpacısına az bile yaptık
    Clanı kurmuşsun tebrik ederim ben ne zaman G1'e ulaşmaya çalışsam cevap vermiyorlar
    Beyler Sabahtan aksama kadar calısıyorum bu 15 gün baya bir yoğun geçecek bir ara gelirim clana olar mı ?
  • Yine mi at

Irfan hazır elin değmişken clanın atını da kesiver.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 6 Temmuz 2011; 23:26:15 >
  • quote:

Yine mi at

Ben gelene kadar siz atı kesersiniz herhalde
  • quote:

quote:

Yine mi at

Ben de yokum bu aralar.wma
  • quote:

quote:

quote:

Yine mi at

O niye?

• quote:

Gökây kolpacısına az bile yaptık
    Clanı kurmuşsun tebrik ederim ben ne zaman G1'e ulaşmaya çalışsam cevap vermiyorlar
    Beyler Sabahtan aksama kadar calısıyorum bu 15 gün baya bir yoğun geçecek bir ara gelirim clana olar mı ?

Sana her zaman yer var hacı
    @iade Atı ben hallediveririm ya ne demek

Bu arada charları ne zaman geçirelim diğer clana?

• Benim nacizane fikrim, vakit kaybetmeyin hemen simdi baslayin. Gelenler oldukca belirlediginiz kriterlere gore alirsiniz. Bu arada hala yeni bir baslik ve guncel clan list goremedim. Ufaktan DH Ronark Toplulugu gibisinden kendi belirleyeceginiz bir baslik yapip suan clanda olanlarin Forum adi Clandaki adi ve Class i yazilirsa hem elinizde guzel bir bilgi hemde gruba katilmak isteyenlerin clan a gore alimlari yapilir.
  • o değilde ben piyasa değeri maksimum 450m olan dvyi satmamak için inatla 495m den pazara koyduğumda 4gün sonra biri gelip umarsızca çekerse yaheyyaaaaaa derim :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yine mi at

O niye?

Hataydayim.docx

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.