Şimdi Ara

Server transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Telemachus serverinde oynuyorum Server transfer açıldığında perentoya geçmeyi düşünüyorum. Fakat bir korkum var daha önce spatalostan telemachus serverine geçtim yani hangi servere geçtiysem dibe çöktü acaba parentodan telemachus veya başka bir servere geçme gibi bu durum varmıdır. ufak bir araştırma yapmak istedim bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim.

• Server transfer başladıktan sonra bi süre bekle bak millet ne yapiyo kim nereye geçiyor , ben alman serverında olduğumdan şuan direk herhangi bir İngilizce servera geçicem var etmez , tercihen en çok pvp olana :)
  • Şu an fiyat çok yüksek tek bir karakter için ama bu hafta bir düzenleme yapacaklarını söylediler çünkü çok tepki aldı fiyatlar;Alman serveri için ayrı,Fransız serveri için ayrı,İngiliz serveri için ayrı ayrı fiyatlar yapmışlar.

Transfer süresi belli bir dönemi mi kapsayacak yoksa devamlı mı olacak bilmiyorum ama transfer açıldığı zaman 1-2 hafta beklemekte fayda var.
  • 2.5 versiyonu getiremediler.... sanırım koreliler çok para istedi onlarda 2.5 versiyonun parasını bu transfer gelirlerinden çıkarcaklar anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 17 Nisan 2011; 5:26:54 >
  • Teleye gel hocam sen elyoları eziyoruz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.