Şimdi Ara

Server veya nick değiştiren birini bulma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş listemde ekli olan biri ya nickini yada server değiştirmiş nick değiştirse arkadaş listemde yeni nickiyle gözükür fakat arkadaş listemde gözükmüyor ya beni silmiş nick değiştirmiş yada sv değiştirmiş acaba o kişiyi bulma şansım varmı ?

• adamın eski nickini at buluruz
  • Auspexa kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • Merhaba. League of Legends'de nick namesi bilinen birisini nasıl bulabilirim? Bana çok acil yardımcı olabilir misiniz? Özelden mesaj atarsanız bana çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanc0ck

Merhaba. League of Legends'de nick namesi bilinen birisini nasıl bulabilirim? Bana çok acil yardımcı olabilir misiniz? Özelden mesaj atarsanız bana çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

Bulabilirim derken? Adresini falan mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba. League of Legends'de nick namesi bilinen birisini nasıl bulabilirim? Bana çok acil yardımcı olabilir misiniz? Özelden mesaj atarsanız bana çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

Adres mi arıyon bilader
  • quote:

Bulabilirim derken? Adresini falan mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Adres mi arıyon bilader

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Adres, mail adresi, face adresi, twit herhangi ulabileceğim somut bir veriye ulaşabilmem mümkün mü acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Amphioxus IV

Hocam hiç bir şekilde somut veri elde edemez miyiz? Mail bile olur.
  • direk googlea yaz lolking adresi çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.