Şimdi Ara

SERVERİ NASİL ACMALİİYM :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tycoon gorusun cok guzel benim de aklimdan gecen böleydi exp 300 200 gibi olacak ama su var drop 60 50 simdiden soleyeyim + sw bu hafta icinde acilio herkesi beklerim özellikle yorum yapanlari isteginize göre aciorum buyrun gelin skins ler kalkabilir civik olmasin zor sw cünkü
  • Bro Ben Sana Daha once Dedim Sen Dedin Playere Sor Sorduk Hayır Dediler KaLdı Msn Acarsan Daha Detaylı Şeylerle Beraber Ugrasalım Ayrıca Bu Sözlerden kım Oldugumu anlamassındır Yada msn adresını wer.!
  • iletisim 1 dryheadmu@hotmail.com iletisim 2 akbulut_003@hotmail.com iletisim 3 ates_bey@hotmail.com ==== gneellikle 2 3 acik olur hepsini ekle genede :) benim tek istegim usre fazlalaligi userim olsun kapamaya niyetli deilim :&
  • Server i zor yap 100~300x vede para drobunu azalt.
    Millet parayla bişeyler alsın.
    BB=off yap.
    Jeweller shoplarda satılmasın, jewellerle bişeyler alınsın.
  • DEDİGİNİZ GİBİ HARD ZOR SERVER OLACAK 1 RESİ ATAN KRAL OLACAK BELKİ İLK RESİ ATANİN FOTOSUNU FORUM A VE SİTEYE KOYARİM ZOR OLACAK İLK RES BİLE OKDR DEGERLİ OLACAK EXP HAYAL ETTİNİZDEN ZOR OLACAK EXP OLE OLACAKKİ OYUNDA LVL KASANA KRAL DİCEKSİNİZ HERKES ESİT OLACAK YANİ BİRİ 100 LVL OLACAK DİERİ DE BOLE Bİ SW DE GORECEKSİNİZ 1 RES 1 GÜNÜNNÜZÜ ALACAK EXP 10 50 GİBİ YAPACAM HERKES ZOR İSTİO ZOR OLACAK SKİNS LER KALKAACAK DROP 60 70 POİNT 5 yeni aktiviteler gene ws event icin kazananin yanina ws1. yazilacak ex item bulmak baya baya zor olacak joh satilmicak gem stone düsürüp yapacaksiniz eventlerde kazanabilirsiniz ancak ex itemi +5 +4 +3 +2 +1 2 ser tane dusecek ve herseyi 5 ktaina cikacak ayarlar yapildi ve hayaller gercek olacak kapatmayacam yani rahat 1 yıl tabi beyeni kazana bilirsem devami da gelecek sw acmak icin fan motoru almaya gidece en gec 2 3 gün icinde olacak simdi pc ye ram icin falan para topluoruz hepinize iyi oyunlar dilerim simdiden lag die bisey hayatta olmicak bole bir sw mükemmel olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: DryHeadMu

DEDİGİNİZ GİBİ HARD ZOR SERVER OLACAK 1 RESİ ATAN KRAL OLACAK BELKİ İLK RESİ ATANİN FOTOSUNU FORUM A VE SİTEYE KOYARİM ZOR OLACAK İLK RES BİLE OKDR DEGERLİ OLACAK EXP HAYAL ETTİNİZDEN ZOR OLACAK EXP OLE OLACAKKİ OYUNDA LVL KASANA KRAL DİCEKSİNİZ HERKES ESİT OLACAK YANİ BİRİ 100 LVL OLACAK DİERİ DE BOLE Bİ SW DE GORECEKSİNİZ 1 RES 1 GÜNÜNNÜZÜ ALACAK EXP 10 50 GİBİ YAPACAM HERKES ZOR İSTİO ZOR OLACAK SKİNS LER KALKAACAK DROP 60 70 POİNT 5 yeni aktiviteler gene ws event icin kazananin yanina ws1. yazilacak ex item bulmak baya baya zor olacak joh satilmicak gem stone düsürüp yapacaksiniz eventlerde kazanabilirsiniz ancak ex itemi +5 +4 +3 +2 +1 2 ser tane dusecek ve herseyi 5 ktaina cikacak ayarlar yapildi ve hayaller gercek olacak kapatmayacam yani rahat 1 yıl tabi beyeni kazana bilirsem devami da gelecek sw acmak icin fan motoru almaya gidece en gec 2 3 gün icinde olacak simdi pc ye ram icin falan para topluoruz hepinize iyi oyunlar dilerim simdiden lag die bisey hayatta olmicak bole bir sw mükemmel olacak

dostum zor olsun da o kadar da değil yahu (: mu da kasmanın en zevkli yanı hızlı harekettır bence, mg nin sm nin evil yaparken kolları paralel kalkıp inmeyecekse kasmanın guclenme amacının dısındaki zevki biter, aquayı aralıksız yapamayacaklarsa aquanın ne anlamı kalır?

Benim önerim şu, reset olsun serverde, fakat sınırı olsun, kişiden kişiye karakterlerinin farkı olsun, savaşçı mg buyucu mg, agi elf eng elf olabilsin, statlar resette silinmemeli, örneğin 25 reset sınırı olabilir, bunlar olsun da gerisinde haklısın, set dizmek kolay olmasın, jeveller kolay dusmesin, golden hp leri yüksek olsn, 3-5 res de anca +1 kesilebilsin (: kundunlarda exc-para ayarı olsun, exc dusmezse değerisayılır bir para düşsün, partylerde zen düşmesin, (benim oynadıgım cok eski bi serverde oyleydi) .. gibi (:

hak veren?

• SERVER ACİLDİ TANİTİMİ HAZİRLİOYURUM HEPİNİZİ BEKLİORUM EXP KASABİLİN DİE 10 DEİL 100 JEWELS YARİSİ YOK YILDIZ FLN YOK TAM KİVAMİNDA BİR TÜRK SERVERİ NEWBİE İTEM LER NEWBİE SPOTLAR VAR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.