Şimdi Ara

serverinizdeki en kral guild(ler)(size göre!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oO_YiGiDo_Oo

quote:

Orjinalden alıntı: Axi Boy94

quote:

Orjinalden alıntı: EFANDEF

al sana kıyaslama en kral guild serverındaki kaleyi alandır oldumu ..bide odinde oynuyosun sanırım univ3rsal var odinde ama in karakter kullanıyor hepsi fazla etkin bişe deil .... orta bi guild işde

odinde universal dan daha iyi olan MaliceArmy var

ne kadar banlasanızda yeni hesap acacam siz banlamaktan bıkcaksınız ben bıkmayacam cünkü sacma sapan bi sebeb yüzünden banlandım..

ben orda en kral türk guildi demistim en kral türk guild univ3rsal odin king tr de fena deil..

ama en iyi guild GenoCide yada Ragnarok...

malicearmy de fena deil ama...

universalın charları stallarda şuan oding king tr guildce satılık boyle en kral türk guildi diye bişe yok odinde ama illa türk guildi diyosan bak TheBoss fena deil çok saglam gidiyor..

universal 5 lvl oldu dağıldı kimler geldi kimler geçti. şimdi univ3rsal olmuş ama bi faydası yok kral falan deil
    odin king tr o ayrı bi muamma ama gine pek istikrarlı bi çizgisi yok anladıgım kadarı ile mısırlılar falan var guildde.

team speak olucak forumu olucak sağlam simge ile güzel bi union kurucusu olucakki kral olsun

odin rulezzzz R3spect

• quote:

quote:

quote:

quote:

al sana kıyaslama en kral guild serverındaki kaleyi alandır oldumu ..bide odinde oynuyosun sanırım univ3rsal var odinde ama in karakter kullanıyor hepsi fazla etkin bişe deil .... orta bi guild işde

ne kadar banlasanızda yeni hesap acacam siz banlamaktan bıkcaksınız ben bıkmayacam cünkü sacma sapan bi sebeb yüzünden banlandım..

ben orda en kral türk guildi demistim en kral türk guild univ3rsal odin king tr de fena deil..

universalın charları stallarda şuan oding king tr guildce satılık boyle en kral türk guildi diye bişe yok odinde ama illa türk guildi diyosan bak TheBoss fena deil çok saglam gidiyor..

universal 5 lvl oldu dağıldı kimler geldi kimler geçti. şimdi univ3rsal olmuş ama bi faydası yok kral falan deil
    odin king tr o ayrı bi muamma ama gine pek istikrarlı bi çizgisi yok anladıgım kadarı ile mısırlılar falan var guildde.

team speak olucak forumu olucak sağlam simge ile güzel bi union kurucusu olucakki kral olsun

odin rulezzzz R3spect

dogru diyosun aslında odinde türk birligi yok tüm türklerin tek guildde birlesmesi lazım senin nick ve lvl ney odinde?

• Poseidon

SuperNova
  • ROME

THE_PRODIGY
  • Yabancı olarak: Reborn veya WarCrew

Türk olarak: GameOwer ve Asil_Türkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

TİBET:
    SARMATİA
    CRazYTuRkS
    CebuHardCore

Tibet:Tüm ejdarha resmi kullanan guildler(hani şu meşhur unionlar varya) ayrıca dediklerinin adını bile duymadım nuker

Sparta:fgithclup vardi bir zamanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

Poseidon

SuperNova

o tartısılmaz saten 26 tane mi ne 80 war

ama hepsi türk degil sanırsam..
  • Poseidonda oynayan bilir zaten MASTERS başka birşey dememe gerek yok... iyi akşamlar

bi ekleme yapayım geçen gece bizim aslanlar "SÜPERKOVAYI" inim inim inlettiler guild warsta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoxomaster -- 7 Ocak 2008; 16:54:00 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

odin rulezzzz R3spect

dogru diyosun aslında odinde türk birligi yok tüm türklerin tek guildde birlesmesi lazım senin nick ve lvl ney odinde?

merak etme odinde kaleye türk bayrağı ile osmanlı tuğrası asmadan oyunu bırakmayacağım..odinde biraz eskiyim ben..durum şöyle açıklıyayım bir suru türk guildi war ama bir birleri ile konuşmuyorlar tek bi guildde toplanmak çok yada birlik kurmak en kısasından univ3rsal en son mısırlı bi guildin unionuna girmişti çok saçma bi hareket bence.... yani kral guild giriyosa başkasının türk olmayan bi uniona neresi kral diye sormak gerekir..şimdi sil baştan bir guild kasıyorum universalla odinkingtr ile konuşucam topalnamak için .o daman odin daha zevkli olucak

• quote:

Orjinalden alıntı: xoxomaster

Poseidonda oynayan bilir zaten MASTERS başka birşey dememe gerek yok... iyi akşamlar

bi ekleme yapayım geçen gece bizim aslanlar "SÜPERKOVAYI" inim inim inlettiler guild warsta

süperkova iyi uydurmusun

bu arada emin misin ben adını bile duymadım guildin..:S

@EFANDEF

cok fazla alıntı yapmısın

@ isareti kullan daha pratik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oO_YiGiDo_Oo -- 7 Ocak 2008; 16:56:33 >

• quote:

odinde kurucam çok sağlam bi union o zaman tanışırız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrefaik -- 7 Ocak 2008; 16:58:06 >
  • Satürn-FreakZ

(bizim guild)
  • Redsea'da bizim guild _T_U_G_R_A_ ve oTToMaN_TuRK
  • Mercury-eFe
  • Mercury:DragonSquad
  • Alps:EhliKeyF
    kendi guildim
    başka:__MASTERS__
  • quote:

Orjinalden alıntı: NPA_uras@hotmail.com

bence roma tam amin diğilim ama akıncılar,colesium fln iyi

hadi canım sende... Rome'nin en iyi guildi 2 tane Reborn ve Pinoy
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

kale savaşları ekip işi bunu unutma yanlışmıyım?
    quote:

Orjinalden alıntı: Intella

@BOSPHORUS

Kuvvetliyiz değil kuvvetliler. ;)

Doğru. İlk kale savaşını kazandıkları zaman gördünüz onları önceden bir bağınız yoktu ben yanlışmıyım ? (:
  • Aege
    Türklerde _TC_
    YabancıLarda INFAMOUS
  • quote:

Orjinalden alıntı: xoxomaster

Poseidonda oynayan bilir zaten MASTERS başka birşey dememe gerek yok... iyi akşamlar

masters eskiden çok iyiydi. şimdi o kadar iyi değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.