Şimdi Ara

Serverlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

arada geyik iyidir kafa dagıtır. açlıga iyi gelir :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: dt6180

Arkadaşın biri knigtçılar wow a başlarasa diye bi topic almış al işte ne olacağı bu ve buna benzer konular arkadaşa giydirme yapmıyorum knight oynuyormu önceden bilmiyorum ama aklıma geldi bakınız knigt bölümleri ayrıbir bölüm bile var bağlantı sorunlarıyla ilgili

Ne olmuş bişeymi olmuş konu kapanmış hala neyi geriyorsun. sadece merak ettim Serverlar kapalı olsa yanlarında offline yazar diye düşündüm ama hiç isimleride görünmeyince bi şekilde sildim diye düşündüm heralde.
    Gelelim knight konusuna Nolmuş knight oynamışsam ayıp mı günahmı yasakmı? %100 eminimki sende knight oynamışsındır forum bölümlerini bile bildiğine göre.
    evet knightta oynadım Xigenon serverinde lvl 76 Priestim var şimdi onu satıyorum bunda ne utanacak ne sıkılacak nede saklayacak bişeyde görmüyorum

• Wow un realm status sayfası var. oraya girersen neden kapalı oldugunu anlarsın. Bunu bilmeyince noob olunmuyor hepimiz başta bir ton şey bilmiyorduk anamızın karnından ogrenmedik. Ama wow un sitesine girince cok acık bir şekilde yazar. Bunun ıcın baslık acmaya gerek yok. Birde her bi bucuk senedir oynayan asosyalmi oluyor. Nerden biiyorsun dısarı cıkmayıp eve yapıştıgını?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellrot

Wow un realm status sayfası var. oraya girersen neden kapalı oldugunu anlarsın. Bunu bilmeyince noob olunmuyor hepimiz başta bir ton şey bilmiyorduk anamızın karnından ogrenmedik. Ama wow un sitesine girince cok acık bir şekilde yazar. Bunun ıcın baslık acmaya gerek yok. Birde her bi bucuk senedir oynayan asosyalmi oluyor. Nerden biiyorsun dısarı cıkmayıp eve yapıştıgını?

Hazırcı millet kardeş
  • Tamam arkadaşım ben sustum kusura bakma ...
    Bu arada knight oynadım Ares de en son 71 lvl de mage bıraktım ... wow a başlama sebebim de zamansız server kapanmaları hack dupe ve en önemlisi kosp lvl kasarken hadi bi derece diyecemde ama cz ye kadar inmesi hiç hoş olmadı .. o yüzden 7-8 aydır wow oynuyorum ve gayet memnunum ..

bi başka konuya gelince wow ole damdan inme başlanacak bi oyun değil , başlarken illaki belli bi araştırma yada oynayan birinden bi takım bilgiler almış olman gerekir gibi geliyor bana en azından ben ole yaptım ve ulaştığım ilk bilgilerden biri çarşamba günledri server da bakım olduğudur iyi oyunlar

quote:

Orjinalden alıntı: Elmer

quote:

Orjinalden alıntı: dt6180

Arkadaşın biri knigtçılar wow a başlarasa diye bi topic almış al işte ne olacağı bu ve buna benzer konular arkadaşa giydirme yapmıyorum knight oynuyormu önceden bilmiyorum ama aklıma geldi bakınız knigt bölümleri ayrıbir bölüm bile var bağlantı sorunlarıyla ilgili

Ne olmuş bişeymi olmuş konu kapanmış hala neyi geriyorsun. sadece merak ettim Serverlar kapalı olsa yanlarında offline yazar diye düşündüm ama hiç isimleride görünmeyince bi şekilde sildim diye düşündüm heralde.
    Gelelim knight konusuna Nolmuş knight oynamışsam ayıp mı günahmı yasakmı? %100 eminimki sende knight oynamışsındır forum bölümlerini bile bildiğine göre.
    evet knightta oynadım Xigenon serverinde lvl 76 Priestim var şimdi onu satıyorum bunda ne utanacak ne sıkılacak nede saklayacak bişeyde görmüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.