beyler sadece biz telaşlanmıyoz açılması için. knightın forumundada akın akın insan topic açıyo bağırıyo açılması için
Eğer oyuncular clientler ının günü geçmiş(heralde your client is outdated die bi hata verio) diye bi hata mesajı alırlarsa lütfen knigt online world website a gidin ve reign of the fire drake expansion patch i indirin ve güncellemek için yükleyin.
Ya neden manes yok... Efet bu ne zamandan beride böyle
ya lanet olsun. deseler öğleden sonra saat 7 de açılıcak yine bişe deemem hiç yoktan açılacağı zamanı bilir ozaman deneriz. ama öle bişe yok saat kaça kadar beklicez belli diil boşa ömrü yiyoz
dikkatli bakın o adrese Orada Eksik var madem açılıyor 7 saatdir PATHOS u kuramamışlarmı bence o site geri kalmış :)
leeeeeeeen kriz geçirecem burda açın su serverları yaverin bana kılıcımı
yanlız yeni dişi magemiz çok sexy hele duruşu yokmu launcherdaki aşık oldum
sitede manesin olmamasının nedeni resmi site olmamasından dolayı.yeni serverları geç ekliyolar
Ya ben bu siteye yeni üye oldum KOL hakkında güsel bilgiler var tebrik ederim. Ya sabahten beri knigta a girmio nedir bu anlamadım siteye bakıyodum değişik bi şeyler var anlamadım.Serverlar açılmıyo bi garip.
quote:
Orjinalden alıntı: burak_d
Ya ben bu siteye yeni üye oldum KOL hakkında güsel bilgiler var tebrik ederim. Ya sabahten beri knigta a girmio nedir bu anlamadım siteye bakıyodum değişik bi şeyler var anlamadım.Serverlar açılmıyo bi garip.
yenisi gelior onu yüklicen siteden
quote:
Orjinalden alıntı: SharDDewiL
quote:
Orjinalden alıntı: burak_d
yenisi gelior onu yüklicen siteden
Sitesinden basıyorum biraz bekliyor sora sayfa bulunamadı diyor istersen bak;