Yeter lan canıma geçti artık pre aldık boşa gidiyo + uykusuz kaldığımızla duruyoz delircem ama ha, sahurda yatmadım lwl kascam die
bilmiyormuydun res oldugunu Salııııııı günleriiiiiiiiiiii resssssssss warrrrrrrrrrrrr her salı herkez topiç acıyor kacda gelir die
quote:Orjinalden alıntı: entrika888 bilmiyormuydun res oldugunu Salııııııı günleriiiiiiiiiiii resssssssss warrrrrrrrrrrrr her salı herkez topiç acıyor kacda gelir die Evet topic açıyor, maşallah bide ilk sen cvp yazıyosun
bende dedık exp kasak şimdi de bu pff bu kinght adamı deli eder yahu ne zaman gelecegınıde bılmıolar kardesım adamlar
quote:Orjinalden alıntı: Stacer quote:Orjinalden alıntı: entrika888 bilmiyormuydun res oldugunu Salııııııı günleriiiiiiiiiiii resssssssss warrrrrrrrrrrrr her salı herkez topiç acıyor kacda gelir die Evet topic açıyor, maşallah bide ilk sen cvp yazıyosun ben bu arkadasın topiç açmasını sölemek istemedim her hafta salı günü bu tip topiçler acılıyor ve hep aynı şeyleri söylüyoruz hep aynı şeylerr....
saat 6 : 32 ve hala server yok acayip sinir geldi bi attila kescez die bekliyoruz drop alamazsam allah sabır verir inş.
hiç bişiy kesemessiniz çunku serverler yarım saat once açıldı turklere yarım saat sonra gavurlar bossları kessin diye