Şimdi Ara

Serverlar kac gibi gelir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeter lan canıma geçti artık pre aldık boşa gidiyo + uykusuz kaldığımızla duruyoz delircem ama ha, sahurda yatmadım lwl kascam die
  • bilmiyormuydun res oldugunu Salııııııı günleriiiiiiiiiiii resssssssss warrrrrrrrrrrrr her salı herkez topiç acıyor kacda gelir die
  • Charımdan 1 SS Alıcam Die Oyunu Bekliyorum.Sanki Sabahı Kurt Yedi.Pfff
  • quote:

Orjinalden alıntı: entrika888

bilmiyormuydun res oldugunu Salııııııı günleriiiiiiiiiiii resssssssss warrrrrrrrrrrrr her salı herkez topiç acıyor kacda gelir die

Evet topic açıyor, maşallah bide ilk sen cvp yazıyosun
  • bende dedık exp kasak şimdi de bu pff bu kinght adamı deli eder yahu ne zaman gelecegınıde bılmıolar kardesım adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stacer

quote:

Orjinalden alıntı: entrika888

bilmiyormuydun res oldugunu Salııııııı günleriiiiiiiiiiii resssssssss warrrrrrrrrrrrr her salı herkez topiç acıyor kacda gelir die

Evet topic açıyor, maşallah bide ilk sen cvp yazıyosun

ben bu arkadasın topiç açmasını sölemek istemedim her hafta salı günü bu tip topiçler acılıyor ve hep aynı şeyleri söylüyoruz hep aynı şeylerr....

• ya knightin sitesindede yazmıyorki kacda gelcegi falan
  • saat 6 : 32 ve hala server yok acayip sinir geldi bi attila kescez die bekliyoruz drop alamazsam allah sabır verir inş.
  • ben cz de bıraktım direk duke bach bishop sonra roller roclar
  • hiç bişiy kesemessiniz çunku serverler yarım saat once açıldı turklere yarım saat sonra gavurlar bossları kessin diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.