Arkadaşlar kaç gündür serverlar boş 3 sene öncesişne kadar böyle bişey olmazdı şimdi birden bire niye boşaldı acaba bi yardımcı olabilir misiniz? bilenler yardım etsin lürfen
gbotların çoğu oyunda değil kardeş bu yüzden işimize yarıyorsa sorun yok
İşimize yarıyosa sorun yok da ben oyunu bıraktım eğer boş kalacaksa yeniden başlayabilirim ama dolacaksa başlamayı düşünmüyom şimdilik o yüzden sordum
Haftaya salı işin rengi belli olur.. O zamana kadar boş olur..Herkes tedirgin şuan..Ban riski var bot kullananlar için..
quote:
Orijinalden alıntı: umutsro
Haftaya salı işin rengi belli olur.. O zamana kadar boş olur..Herkes tedirgin şuan..Ban riski var bot kullananlar için..
Ban riski mi?
ben hala bottayım bot yoksa bende yokum :) bir kere bota alıştırdılar bizi botsuz oynanmaz artık oyun. onu baştan yapcaklardı kimsenin bot kullanmasına izin vermiyceklerdi, şimdi ise geç kaldılar botu kaldırırlarsa fazla oynayan olmaz diye düşünüyorum.
sömestr da geldi serverlar boş kalır inşallah
bu hafta boş, bi sonraki hafta ne olur onu joymax bile bilmiyor
return scrollar neden calısmıyoru?
quote:
Orijinalden alıntı: D3Sp3r4d0
Arkadaşlar kaç gündür serverlar boş 3 sene öncesişne kadar böyle bişey olmazdı şimdi birden bire niye boşaldı acaba bi yardımcı olabilir misiniz? bilenler yardım etsin lürfen
Boşalması kötü birşey mi ?
Bir hafta ve belki de iki hafta boş kalacağını düşünüyorum maksimum. Ama tatil geldiği için bizim çoçuklar doldurur merak etmeyin.
Bu joymaxın ne yapıtıgını anlamak güç ama bence 1-2 hafta içinde eskisi gibi olur serverlar g-botların banlanması hayaldir bana göre bir sorun olmuştur giremiyorlardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme