quote:Orjinalden alıntı: JamesKırkRobertLars quote:Orjinalden alıntı: Th3_BaD_3nD quote:Orjinalden alıntı: JamesKırkRobertLars bugün açılmıcakmış. Gm den Haber mi Aldın Evet.Tarky dayım olurda. Ağa Sun Plzz
Bazen oluyor ya. Birisi giriyor nasılsa, diğerleri hala hata almaya devam ediyor. İşte öyle bir durum olursa girdikten sonra buraya yazıverin
quote:Orjinalden alıntı: Ophiafagus quote:Orjinalden alıntı: baddread Bu konuyu sectim soruyorum. Yeni server gelecek yazdı sanırım Yoxa yanlıshmı gordum ? yanlış görmüşsün. yok öle bi şey bende bi an helecanlandım kendimden geçtim. girip ilk 100 yapan adam olacaktım...
en akıllıl firma tbotmuş. tek yeni bot sürümünü çıkarmayan tbotdu şimdi yeniden yeni sürüm çıkarmaları gerekecek
quote:Orjinalden alıntı: Ophiafagus en akıllıl firma tbotmuş. tek yeni bot sürümünü çıkarmayan tbotdu şimdi yeniden yeni sürüm çıkarmaları gerekecek Benimkide çıkarmadı paşa paşa kasıyo
quote:Orjinalden alıntı: Ophiafagus tarkynin yalancısıyım happycan goldbotlar nerde diyordun bu resimde o sorunun cevabıda var serverlar kapalı şuan Hello. This is Silkroad Online. All will be undergoing extra server inspection. Game Inspection Period : July 14, 2009 19:45 ~ July 14, 2009 20:30 (Silkroad Standard Time) türkiye saatiyle 14:30 civarı açılacak.(dahada uzatılmazsa süresi) açıldı serverlar spear dan başka weapon yok galiba serverserver neydi sizin