arkadaşlar demin şans eseri oyuna girdim! boss bakmak için eslanta gittiğimde daha tandığım ingiliz ve almanya clanı ex kasıyolardı. Bunun 1 Acıklamasını Yapabilecek Olan Varmı?
nasıl girdin ya bizde Start ın S si çıkmıyor
ne diosun sen ya ufff akşam akşam ne bunlar böle saçma sapan şeyler konusuluo
ya arkadaşım ne saçma sapanı! hide ip den gir bakalım k2.network e giriyomu? eğer girerse bide türk ip lerinde dene bakalım giriyomu
ya beyler adam doğru diyo valla yabancılar var oyuda bende girdim valla ama çok lag var dı 2 dk da dc oldum yabancılar oyunda ama kesinlikle gördüm
quote:
Orjinalden alıntı: manyahjojuk
arkadaşlar demin şans eseri oyuna girdim! boss bakmak için eslanta gittiğimde daha tandığım ingiliz ve almanya clanı ex kasıyolardı. Bunun 1 Acıklamasını Yapabilecek Olan Varmı?
haha hiç güleceğim yoktu.Bir kere bu oyunda almanlara hiç rastlamadım.Onlar genelde wow oynar,diablo oynar ko'la işleri olmaz.
Ko'da türklerden başka en çok gördüğüm millet polonyalılardır onlardan sonra güney amerikalı(brezilyalı,şilili..) gelir,onlardan sonra ABD'de yaşayanlar geliyor.
Aslına bakarsınız türkler şu oyundan elini eteğine çekse ortada ko diye bir oyun kalmaz.Adamlar pvp yapacak rakip bulamazlar,moradonda ticaret olmaz,tezgahlar müşteri bulamaz kısacası ko iflas eder
quote:
Orjinalden alıntı: undertow
quote:
haha hiç güleceğim yoktu.Bir kere bu oyunda almanlara hiç rastlamadım.Onlar genelde wow oynar,diablo oynar ko'la işleri olmaz.
Ko'da türklerden başka en çok gördüğüm millet polonyalılardır onlardan sonra güney amerikalı(brezilyalı,şilili..) gelir,onlardan sonra ABD'de yaşayanlar geliyor.
Aslına bakarsınız türkler şu oyundan elini eteğine çekse ortada ko diye bir oyun kalmaz.Adamlar pvp yapacak rakip bulamazlar,moradonda ticaret olmaz,tezgahlar müşteri bulamaz kısacası ko iflas eder
Bende Bi Kere Şans Eseri Girdim.ex kasmaya giderken adamlar kasiodu yabancı clanları wardı
duyumlara göre bu aralar belli saatlerde serveri Türkiye Tarafına kapatiolarmış ama ne kadar dogru ne kadar yanlis bunu bilemem ama beklernir K2 Networkten
Lusifer O resimdeki Adam babanmı ? ? ?
quote:
Orjinalden alıntı: undertow
quote:
1 de almayanlı veya ingiliz görmediysen bu oyunun en ünlü oyuncularından biride F9Dewil i Türk mü sanıyon Yoksam
quote:
Orjinalden alıntı: RaPBoY_
Lusifer O resimdeki Adam babanmı ? ? ?
Seni ilgilendirirmi ?
CcC O adamında Onu Sevenlerinde ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme