Şimdi Ara

Serverler Hakkında..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar demin şans eseri oyuna girdim! boss bakmak için eslanta gittiğimde daha tandığım ingiliz ve almanya clanı ex kasıyolardı.
    Bunun 1 Acıklamasını Yapabilecek Olan Varmı?

• nasıl girdin ya bizde Start ın S si çıkmıyor
  • ne diosun sen ya ufff akşam akşam ne bunlar böle saçma sapan şeyler konusuluo
  • ya arkadaşım ne saçma sapanı! hide ip den gir bakalım k2.network e giriyomu?
    eğer girerse bide türk ip lerinde dene bakalım giriyomu
  • ya beyler adam doğru diyo valla yabancılar var oyuda bende girdim valla ama çok lag var dı 2 dk da dc oldum yabancılar oyunda ama kesinlikle gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyahjojuk

arkadaşlar demin şans eseri oyuna girdim! boss bakmak için eslanta gittiğimde daha tandığım ingiliz ve almanya clanı ex kasıyolardı.

haha hiç güleceğim yoktu.Bir kere bu oyunda almanlara hiç rastlamadım.Onlar genelde wow oynar,diablo oynar ko'la işleri olmaz.

Ko'da türklerden başka en çok gördüğüm millet polonyalılardır onlardan sonra güney amerikalı(brezilyalı,şilili..)
    gelir,onlardan sonra ABD'de yaşayanlar geliyor.

Aslına bakarsınız türkler şu oyundan elini eteğine çekse ortada ko diye bir oyun kalmaz.Adamlar pvp yapacak rakip bulamazlar,moradonda ticaret olmaz,tezgahlar müşteri bulamaz kısacası ko iflas eder

• quote:

Orjinalden alıntı: undertow

quote:

arkadaşlar demin şans eseri oyuna girdim! boss bakmak için eslanta gittiğimde daha tandığım ingiliz ve almanya clanı ex kasıyolardı.

haha hiç güleceğim yoktu.Bir kere bu oyunda almanlara hiç rastlamadım.Onlar genelde wow oynar,diablo oynar ko'la işleri olmaz.

Ko'da türklerden başka en çok gördüğüm millet polonyalılardır onlardan sonra güney amerikalı(brezilyalı,şilili..)

Aslına bakarsınız türkler şu oyundan elini eteğine çekse ortada ko diye bir oyun kalmaz.Adamlar pvp yapacak rakip bulamazlar,moradonda ticaret olmaz,tezgahlar müşteri bulamaz kısacası ko iflas eder

YouTUbeyi googlemi türkiyeye erişimini kapadı???
    türk telekom engelledi.
    1de böle düşün:S

• quote:

Bende Bi Kere Şans Eseri Girdim.ex kasmaya giderken adamlar kasiodu yabancı clanları wardı

duyumlara göre bu aralar belli saatlerde serveri Türkiye Tarafına kapatiolarmış ama ne kadar dogru ne kadar yanlis bunu bilemem ama beklernir K2 Networkten
  • Lusifer O resimdeki Adam babanmı ? ? ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: undertow

quote:

1 de almayanlı veya ingiliz görmediysen bu oyunun en ünlü oyuncularından biride F9Dewil i Türk mü sanıyon Yoksam

• quote:

Orjinalden alıntı: RaPBoY_

Lusifer O resimdeki Adam babanmı ? ? ?

Seni ilgilendirirmi ?
  • CcC
    O adamında Onu Sevenlerinde ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.