Şimdi Ara

serverlere girilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • log oluyorum servere basıyorum non premium users cant play at this time diyor

sizde giremiyomusunuz peki?

• premium al girersin
  • herkes premiummu şu an
  • Hayır böyle bir durum var biliyorumda..Sabahtan beridir hiçmi girilmez yada oyun yöneticileri haftasonları non premium userlara tamamen yasakmı getiriyor...

Yani denemeye devam edeyimmi?

Yoksa haftasonu hiç girilmiyormu kasmayayım mı?

Kısaca bu oyunu oynamak için illa paramı ödeyeceğiz?

Teşekkürler...
  • ben giriom
  • yok prem.üyeleride giirorda.. epey bi uğraşman lazım..malum hafta sonu vede cafelerde grenler oluor..ama akşam 10 dan soora girmekd ah kolayyy...ben oyundayım
  • Peki knight online ana sayfasını açabiliyormusnuz acaba benim bağlantılarıdmamı bir sorun var?
  • ben siteyi açamıyorum :(
  • Ya sbahtan beri deniyorum açılmıyor Ares 2 yi deniyorum olmuyor premium gidince (3 gün bitince) bir daha hiç giremedim bir sorunmu var diye düşünüyorum...Non premium oldugunuz için giremiyorsunuz dediği zaman tekrar deneyeyimmi girene kadar varmıdır öyle bir şey...
  • ha kardeşler bi yardım bana yaw boşuna uğraşmiyim...
  • premiom hatası war girmio ben 2 saa denedim olmadı hep aynı yazı çıkınca da sinirim bozuluo yaaa

• a r k a d a s l a r o y u n a g i r me n i n en kolay yöntemini açikliyoruuuummmmmmmmm GARANTI BI YONTEEEEEEEEMMMMMMMM size premium hatas1 werdiginde 2 kere ok basin yani bi daha deniyin kesin girio ama 5dk. ayn1 seyi yap1nn deniyin pls oluyooooooooooooooooooooooooooooooooo
  • niye https
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.