Şimdi Ara

Serverlerin giriş kapasitesi düşürüldü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ronark da oynuyorum dünden beri oyuna girmekte zorlanıyorum normalde tek de girilen sw sabah saat 9 da bile full diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuStRal -- 4 Mart 2013; 14:16:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle oldu muhtemelen benımde premium bitmişti 1haftadır rahat gırıyordum h1'e.
    2gündür giremiyorum ama
  • aynen bende ronarkta oynuyorum 2 gündür kesinlikle giremiyorum. arada girip takılıyorum zaten, pre almıyordum o yüzden. geceleri hariç girmek mümkün olmuyor pek. yine prenin yolu göründü.
  • hocam serverlarla alakalı bi durum yok bildiğim kadarıyla ortalarda bir dc bugu söylentisi var elemanın bi tanesi canının istediği serveri boşaltyormus
    bir video vardı bulursam eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

hocam serverlarla alakalı bi durum yok bildiğim kadarıyla ortalarda bir dc bugu söylentisi var elemanın bi tanesi canının istediği serveri boşaltyormus
    bir video vardı bulursam eklerim

evet olabilir bak, bie ara koxp kullandim otur kalk varya boştayken oturuyosun. o seçenek işaretliydi. çarı başka yere götürdüm. oyunda bi lag bi lag tabi ben ayikmiyorum, 2-3 defa denk gelince çakozladım, bir de bu konuyu görünce

• hala aynı yav. gündüz almıyor pek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.