Şimdi Ara

serveroyun.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.02d sorun çok olduğundan versiyonu değiştirmek zorunda kaldık versiyonu 99b yaptık arkadaşlar...

Özellikler:
    exp:500x
    drop:%75
    bless bug: kapalı
    Tüm karakterler açık
    satıcılarda +6 +add +luck esyalar satılmakta
    bless ucuz
    chaos makinasında eşyalarınızın yanma sorunu yok...

Fun server:www.serveroyun.com

İstiyenleri bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STORMCANER -- 7 Mayıs 2006; 13:32:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: STORMCANER

1.02d sorun çok olduğundan versiyonu değiştirmek zorunda kaldık versiyonu 99b yaptık arkadaşlar...

Özellikler:
    Tüm karakterler açık
    satıcılarda +9 +add +luck esyalar satılmakta
    bless ucuz

İstiyenleri bekleriz...

performansının gittikçe düştüğünü görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: A~town

quote:

1.02d sorun çok olduğundan versiyonu değiştirmek zorunda kaldık versiyonu 99b yaptık arkadaşlar...

Özellikler:
    Tüm karakterler açık
    satıcılarda +9 +add +luck esyalar satılmakta
    bless ucuz

İstiyenleri bekleriz...

performansının gittikçe düştüğünü görüyorum
    hehe kasınma dostum bence kendine bak bi hehehe

• quote:

Orijinalden alıntı: STORMCANER

Alıntıları Göster
    quote:

bende bisi yok senin bisi olmaz dediin serverini görüyoruz

• quote:

quote:

bende bisi yok senin bisi olmaz dediin serverini görüyoruz

Alıntıları Göster
    he ondan emeğe saygı tamam ben sana gelip bişi demedim dostum hep sen kaşındın geldin ve laf ettin o kdr bence artık sus

• quote:

he ondan emeğe saygı tamam ben sana gelip bişi demedim dostum hep sen kaşındın geldin ve laf ettin o kdr bence artık sus

Alıntıları Göster
    versiyon 1.02d kalsaydı keşke daha zevkli olurdu
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bir zamanlarda kimin senin laf attıgını unutma
  • quote:

quote:

bir zamanlarda kimin senin laf attıgını unutma

Alıntıları Göster
    yahu tammada bu 99b yı rar ıcınde vermısınız o rar ın ıcınde main rar larida var lahuncer ayrı katılmıs ındnrıdım cilenti actım rarı lahuncerıde attım ama eksım bsıler var bence su siteye kattıgınız cliente bır baksanz ıı olur yanı mıllet ınıdırdımı bıtcek abı ıkı saat kafa patlatıoz ıkıncısı sorunumu anlatabılcekgım bır adrestte yock ole sap gıbı kaldık ındırdık ama acılmıyor neyse ben soledım solıcemı bence duzeltın derım mıllet sıkılır gırmes solımde hadı bye

• quote:

Orijinalden alıntı: ferudun

yahu tammada bu 99b yı rar ıcınde vermısınız o rar ın ıcınde main rar larida var lahuncer ayrı katılmıs ındnrıdım cilenti actım rarı lahuncerıde attım ama eksım bsıler var bence su siteye kattıgınız cliente bır baksanz ıı olur yanı mıllet ınıdırdımı bıtcek abı ıkı saat kafa patlatıoz ıkıncısı sorunumu anlatabılcekgım bır adrestte yock ole sap gıbı kaldık ındırdık ama acılmıyor neyse ben soledım solıcemı bence duzeltın derım mıllet sıkılır gırmes solımde hadı bye

Alıntıları Göster
    99b en mantıklısı caner tebrik ederim kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

Alıntıları Göster
    sağol bab :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cronic45

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

quote:

Orjinalden alıntı: cronic45

katılıyorum

Alıntıları Göster
    caner abi ben selim
    benden gene kurtulamadin
    hayirli olsun en iyisi 99b
    inş resetlenmez server

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

caner abi ben selim
    benden gene kurtulamadin
    hayirli olsun en iyisi 99b
    inş resetlenmez server

Alıntıları Göster
    Her zaman söyledim bu işi becerirse caner becerir ve sonunda en mantıklısını yaptı ve 99b yi koydu.
    Şimdi herşey daha guzel ve hos he tabi bazı hatalar olabilir eksikler veya fazlalıklar bunlarıda ufak oynamalarla duzeltilir.
    Ne günleri atlattık biz bunlarıda atlatıp bu işi tam olarak oturtacagız allahın izniyle.Şimdi caner kardes senden ricam kimsenin emegine ihanet etmedin bunu biliyorum ama herkes daha net bi şekilde ogrensin diye yazıyorum simdiye kadar nasılsan boyle kal!!
    Şunuda açıklamak istiyorum siz saygı deger donanimhaber kullanıcılarına bu server bir kaç defa resetlendi simdi diyeceksiniz az once ne dedin simdi ne diyorsun .
    Haklı olabilirsiniz o yuzden acıklıyorum resetlenmesinin sebebi hep daha iyi olsun diye ilk acıldıgında pc di server sonra dedik geliştirelim kullanıcı giremiyor diye tuttuk server aldık 100mbit lik daha iyi olsun lag olmasın .
    Sonra bi baktık versiyonda hata var dedik 1.01e ye dondurelim oda olmadı bir yeri yaptık digrertarafı attı tekrar donduk 1.02e ye tabi buda basarılı olmadı en son dedik ne yaparsan yap eskiden vazgecme asla yolda bırakmaz.
    Ufak tefek duzenlemelerle onu kurduk allaha şukur saat gibi oldu tabi dedigim gibi eksikleri var mutlaka ama hepsi duzelecek ve tam olarakl oturacak.umarım herkes memnun kalır bundan sonra bu serverden çünkü bunda gerçekten mütiş bi emek ve azim var.
    Zaten yasamanın amacıda birşeyleri basarmak degilmi bizde yasamayı basarmaya çalışıyoruz tabi insansız hayat olmayacagı gibi kullanıcısız bir serverde olmaz degilmi benim yazımı okuyanada teşekkür ediyorum okumayıp geçenede herkesin allah kalbine göre versin hepinize saygılarımı iletiyorum iyi sörfler...

• quote:

Orijinalden alıntı: byado

Her zaman söyledim bu işi becerirse caner becerir ve sonunda en mantıklısını yaptı ve 99b yi koydu.
    Şimdi herşey daha guzel ve hos he tabi bazı hatalar olabilir eksikler veya fazlalıklar bunlarıda ufak oynamalarla duzeltilir.
    Ne günleri atlattık biz bunlarıda atlatıp bu işi tam olarak oturtacagız allahın izniyle.Şimdi caner kardes senden ricam kimsenin emegine ihanet etmedin bunu biliyorum ama herkes daha net bi şekilde ogrensin diye yazıyorum simdiye kadar nasılsan boyle kal!!
    Şunuda açıklamak istiyorum siz saygı deger donanimhaber kullanıcılarına bu server bir kaç defa resetlendi simdi diyeceksiniz az once ne dedin simdi ne diyorsun .
    Haklı olabilirsiniz o yuzden acıklıyorum resetlenmesinin sebebi hep daha iyi olsun diye ilk acıldıgında pc di server sonra dedik geliştirelim kullanıcı giremiyor diye tuttuk server aldık 100mbit lik daha iyi olsun lag olmasın .
    Sonra bi baktık versiyonda hata var dedik 1.01e ye dondurelim oda olmadı bir yeri yaptık digrertarafı attı tekrar donduk 1.02e ye tabi buda basarılı olmadı en son dedik ne yaparsan yap eskiden vazgecme asla yolda bırakmaz.
    Ufak tefek duzenlemelerle onu kurduk allaha şukur saat gibi oldu tabi dedigim gibi eksikleri var mutlaka ama hepsi duzelecek ve tam olarakl oturacak.umarım herkes memnun kalır bundan sonra bu serverden çünkü bunda gerçekten mütiş bi emek ve azim var.
    Zaten yasamanın amacıda birşeyleri basarmak degilmi bizde yasamayı basarmaya çalışıyoruz tabi insansız hayat olmayacagı gibi kullanıcısız bir serverde olmaz degilmi benim yazımı okuyanada teşekkür ediyorum okumayıp geçenede herkesin allah kalbine göre versin hepinize saygılarımı iletiyorum iyi sörfler...

Alıntıları Göster
    herseye ramen ayaktayiz abi bırakmak yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

herseye ramen ayaktayiz abi bırakmak yok

Alıntıları Göster
    ehehe caner valla ne yalan söyliyim ben bile tunç abiye bu çocuktan cacık olmas demiştim dilimi yutturdun bana zaten byado sölicek laf bırakmamış
  • quote:

ehehe caner valla ne yalan söyliyim ben bile tunç abiye bu çocuktan cacık olmas demiştim dilimi yutturdun bana zaten byado sölicek laf bırakmamış

Alıntıları Göster
    hehehe sağolun valla arkadaşlar :D:D evren sayende bab yapıoz işte bişiler

• quote:

hehehe sağolun valla arkadaşlar :D:D evren sayende bab yapıoz işte bişiler

Alıntıları Göster
    Benimde Bole Bi Servere İhtiyacım Vardi Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Excellent55

Benimde Bole Bi Servere İhtiyacım Vardi Tesekkurler

Alıntıları Göster
    ben bugün kasmaya basladim bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch@T_LaK

ben bugün kasmaya basladim bile

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bazı sorunları düzeltmek için kapadık serverı cumartesi tekrar açılacak...
  • quote:

arkadaşlar bazı sorunları düzeltmek için kapadık serverı cumartesi tekrar açılacak...

Alıntıları Göster
    exp:500x biraz daha yükseltilse daha ii olurdu bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.