Şimdi Ara

Servet, Puyol'dan daha iyiymiş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: senfield25

servet puyoldan iyimidir değilmidir bilmem ama puyol bence çok kötü bir defans oyuncusu .... galatasarayda olmasını istemem .... marquez puyoldan iyi .... l çok iyi niyetli oynamaya çalışıyor ama bir sürü hata yapıyor ... oyunu geriden kuramıyor ... nasıl barcelonada oynuyor hayret dediğim tek adam .. bence barcelonanın bu kadar kolay gol yemesinin tek nedeni o ...

• Herkesin bakış açısın farklıdır. Tıpkı hagi-alex gibi. Ama burda objektif olmalıyım ki puyol dünyadaki ender savunmacılardandır. Servet çalışkandır hırslıdır ama o kadar da abartmayalım. Puyol-terry-nesta-maldini-ferdinand bunlar üzerine defans tanımam. Bunlarla kimseyi karşılaştırmayalım.
  • bende şahsen puyolu beğenmiyorum ve nesta,ferdinand,terry gibi adamlarla aynı kefeye konmasını yanlıs buluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

Şimdi size yasinin yerine serveti ugur boralın yerine ardayı versek almazsınız sanki de laf atıyosunuz ortalıga

serveti acaba size kim verdi ? konuşmak için konuşma. 2 maçta 5 gol yemişsiniz ve diyorsunki servet puyoldan iyi , gidip soğuk bir duş al , kendine gel.

öyle bişeymi dedim ben dedımki şöyle saçma konular açmayın servet puyoldan kötüdür ama yasinden candan iyidir manasında yazdım ben onu ama ANLAYANA

• yasin can edu lugano gitsin terry + puyol gelsin fenere :D
  • futboldan ne kadar çok anladıkları ortada
  • Bırakın Servet'in iyi olma durumunu, Puyol'la Servet'i aynı kefeye koyup karşılaştırmanız bile utanç nedeni...
  • BU KONUYu okudukça gülüyorum bea şaka gibi
  • servet puyoldan iyi terry den ise azcık kötü
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

servet puyoldan iyimidir değilmidir bilmem ama puyol bence çok kötü bir defans oyuncusu .... galatasarayda olmasını istemem .... marquez puyoldan iyi .... l çok iyi niyetli oynamaya çalışıyor ama bir sürü hata yapıyor ... oyunu geriden kuramıyor ... nasıl barcelonada oynuyor hayret dediğim tek adam .. bence barcelonanın bu kadar kolay gol yemesinin tek nedeni o ...

şaka yapıyorsun değil mi kardeş ??
    yaşın kaç ??
    ciddi misin ???
    yoksa barcelona da benim izlemediğim 1tane daha mı puyol var ???

vallahi benim görüşüme dünyada futboldan anlayan otoritelere göre dünyada şuan da oynayan en iyi 5stoper den biri bu adam yok başka bir tane puyol varsa söyle bizde ona göre yorum yapalım....
    kendi gürüşüme göre yani bence 1990dan beri devamlı futbolu üst seviye takip ederim benim gördüğüm en iyi 3stoperden biri puyol dur..

hocam ciddiyim 28 yaşındayım ve dünyada bana göre en iyi takım kesinlikle bacelona ... ama puyol barcelonada oynayacak bir oyuncu değil bana göre ....dünyada ki futbol otoriteleri beckam büyük oyuncu der ama ben hiç beğenmem .. dlayısı ile dünyada ki futbol otoriteleri beni ilgilendirmiyor .. ben izlediğme gördüğüme bakarım ....

futboldan çakmadığın çok açık.
    yaw puyola nasıl kötü oyuncu diyorsun?
    adam bir başına takım
    puyol görüyormusun seni servet gibilerle karşılaştırıyorlar.
    görse ..çıyla güler.

• quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

servet puyoldan iyi terry den ise azcık kötü

çok az hatta , eşit denebilecek kadar dimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

şaka yapıyorsun değil mi kardeş ??
    yaşın kaç ??
    ciddi misin ???
    yoksa barcelona da benim izlemediğim 1tane daha mı puyol var ???

vallahi benim görüşüme dünyada futboldan anlayan otoritelere göre dünyada şuan da oynayan en iyi 5stoper den biri bu adam yok başka bir tane puyol varsa söyle bizde ona göre yorum yapalım....
    kendi gürüşüme göre yani bence 1990dan beri devamlı futbolu üst seviye takip ederim benim gördüğüm en iyi 3stoperden biri puyol dur..

hocam ciddiyim 28 yaşındayım ve dünyada bana göre en iyi takım kesinlikle bacelona ... ama puyol barcelonada oynayacak bir oyuncu değil bana göre ....dünyada ki futbol otoriteleri beckam büyük oyuncu der ama ben hiç beğenmem .. dlayısı ile dünyada ki futbol otoriteleri beni ilgilendirmiyor .. ben izlediğme gördüğüme bakarım ....

futboldan çakmadığın çok açık.
    yaw puyola nasıl kötü oyuncu diyorsun?
    adam bir başına takım
    puyol görüyormusun seni servet gibilerle karşılaştırıyorlar.
    görse ..çıyla güler.

futboldan çakmıyor olabilirim ... benim düşünceme göre puyol iyi bir oyuncu değil ... hatta bir daha nokta

• zuhaaaaaaaaaa Puyol tabi barça gecen sene küme düştü ondan önceki senede ş.liginde sıfır cekti ispanya desen eure 2008 de rekor kırdı 15-20 dol yedi
    yavss bu akdar gereksiz bi tartışma konusu oalbilirmi puyol kim servet kim ALLAH şakına gönül isterki böyle olsun srvet daha iyi olsun türkdir nede olsa ama suan için bu sadece saçmalıktan ibaret
    ben söyle bir sıralam yaparım arkdaşlar katılırmı bilmem benim dünyadaki ilk üçlerim
    Kaleciler.:1)İker Casillas 2)Cech, 3)yakın gelcekte İgor Akinfeev
    Defasn.:Ferdinand, Puyol, Jhon Terry
    Orta Saha.:1)Gerrard 2)İniesta 3)Lampard
    Arkadaşlar şimdi fotver arkası oyuncuları yazacam aslında bir numara C.ronaldo hem o bu sene en iyi forver secildi ondan onu forvete atıyorum hemde benim KAKA ya cok büyük hayranlıgım var o benden torpilli birde TORRES forvertte gerci o su anda tartışmasız emme tartışmalı olsada fark yapmaz benim bir numaram
    Forvet Arkası.:1)KAKA' 2)Ronadinho 3)üç kim yavsss
    Forver.:1)Fernando Torres 2)Samuel Eto 3)C.Ronaldo

• quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

Şimdi size yasinin yerine serveti ugur boralın yerine ardayı versek almazsınız sanki de laf atıyosunuz ortalıga

serveti acaba size kim verdi ? konuşmak için konuşma. 2 maçta 5 gol yemişsiniz ve diyorsunki servet puyoldan iyi , gidip soğuk bir duş al , kendine gel.

Aynen arkadaşım
    Serveti dünyadaki en iyi adamlarla kıyaslanabilmesi için daha çok yoll alması lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.