Şimdi Ara

'Service Manager' sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar.. bilgisayarimda herhangi bi sarkiyi acmak istedigimde normalde default olarak winampda aciliyordu. ancak son bi haftadir bir muzik dosyasini acmak istedigimde winamp aciliyor ancak playlistde o sarki gozukmuyor sadece winampi kapamadan onceki sarkilar gozukuyor ve sarki calmiyor.
    Bu sadece sarki dosyasi icin degil, mesela bir dosyaya sag tiklayip birlikte ac dedigimde opera, winamp gibi programlarda service manager olarak gozkuyor (yani ornedigin "opera" olarak yazmiyor). yine bi gpro dosyasini actigimda da guitarpro aciliyor ancak bos aciliyor. ancak icine gpro dosyasini tasiyinca dosya calisiyor.
    Acaba ne yapmam gerekir?
    Eger yardimci olursaniz cok sevinirim, simdiden tesekkurler..

• arkadaslar sorunun cozumunu bilen yok mu?
  • denetim masası , program ekle kaldı r, program erişim ve varsyılan ayarlar diye biyer var oraya tıkla ve ÖZEL in işaretli olmaısına dikat et ve orda gerekli ayarları yap
  • saol dostum ama denedim ve olmadi..
    ben aslinda virus gibi birseyden supheleniyorum mesela bir de bilgisayari yeni acinca bi siyah .exe ekrani aciliyo ama yalnizca 0,3 sn gibi bi sure ekranda kaliyo ve kapaniyo..
    yardimci olabilirsen sevinirim..
  • o zaman virüs taraması , ad ware taraması yap sorun çözülmezse format yolu kalıyor birtek
  • peki saol deniyim ben bi bakalim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.