ben servıs pack 2 yükledim virüs programıda yükleme gerekiyomu acab....
Evet gerekiyor kasperskyk antivirüs, ad-aware se pro ve birde kaspersky antihacker programı kurarsan bayağı iyi olur. Ben bunları kullanıyorum memnunum.
mont giydim ama yağmur yağarsa yinede ıslanırım deyip şemsiye alıyorsan üstüne tabiiki virüs programı da kuracaksın üstüne.ancak ben deepfreeze de kuracağım pc ye dersen hiç virüs programına gerek yok.
sp2 sadece güvenlik duvarı ve dosyaları açarken riskli diye uyarı verir... antivirüsle alakası yoktur.. yani antivirüs kurmak şart
Arkadaşım Service Packler aslında işletim sistemlerine ek olarak yazılmıyuor zaten olması gereken şeyler ve daha sonra eksikliği farkedilince hizmete sunuluyor yane aslında bana kalırsa service pack kurulmuş hali bile mont giymiş hali değil çıplak hali... eğer sistemin kaldırabilirse iki veya üç program kurmanı önerebilirim.. 1 Kaspersky AntiVirüs 2Microsoft AntiSpyware 3Eğer saldırı alma ihtimalin varsa Kaspesky Anti Hacker
Bi de firewall un devamlı açık dursun top deyse bişey olmaz sistemine kolay gelsin
bilgisayarın yavaşsa antivir kullan hızlı ise kaspersky
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme