Şimdi Ara

Servis ücretleri ile premium ligine girmeye çalışan hyundai (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağır bakım yapmışlar pahalı diyorsunuz bedava..

Dacıa bile rutin bakımlara 300 Papel Ağır bakımlara bilmiyorum ama Fit 800'ü rahat var.

Bakın bmw,mercedes vs demiyorum.Opel veya Honda olsaydı o araç o fatura 2000 Papel idi.
  • Kislik cam suyunu serviste niye doldurtursun onu anlamadim. 1 lt suya 6.65 lira vermissin 5 lt suyu disarda 10 liraya satiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kartalı böyle bi bakıma soksam max 100 lira tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

Bence çokta abartı bir fiyat değil bmw de dizeller için standart yağ filtre değişimi bin lira ağır bakım çok daha pahalı.

Biraz yavas sallsan nasil olur ?

• Benim kartalı böyle bi bakıma soksam max 100 lira tutar.

• ugur_bek U kullanıcısına yanıt
    En az 500 lira fazla para vermissiniz
    Kafama takalan olay araba cok fazla yag aliyor neden acaba ?

• Valla kardeş çok normal bu fatura yani gönlünü ferah tut bence. Bak sadece renoda on balata değişimi 185 tl.! senin araca 109 tl ye değiştirmişler.Gerisini sen hesap et.
  • 300kusur liralik kasnak dışında fiyat gayet iyi bence....

• esenlik kullanıcısına yanıt
    arkadaşın şanslıymış =)
  • Hyundai pismanliktir

• servis olduğu için fiyat şişmiş =( ama yine de çok aşırıya kaçmamışlar işçilik hariç.
  • Sıradan bir bakım 1000 lira tutar olmuş, sizin aldığınız fiyatlar bana göre abartı değil. Ben kendi aracımın bakımlarını kendim yapıyorum, arada bir gidip yazılımları kontrol ettirip güncellettiriyorum..
  • Polen filitresini kendiniz değiştirseydiniz 50 tl tasarruf etmiş olurdunuz.

• Dalga geçiyor sanırım arkadaş.

At arabasına bile 4 nal çaktırmak istesen bundan pahallı olur.
  • Buna pahalı diyosan sen acil bi psikoloğa falan git, aynı bakımı benim mercedese yaptırınca 5 bin lira ödüyorum ben
  • Fiat palio motor rektefiye 630 tl

• Ne çok seviyorsunuz abartılı cümleler kullanmayı, tanımadığınız insanları yargılamayı. Bi paylaşımda bulunalım dedik milletin yorumlarına bak. Yazımın tamamını okuyan ve düzgünce cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim ama okumayan arkadaşlara tavsiyem "Diğer firmalarında özellikle ağır bakımlarda farklı fiyat politikaları olduğu sanmıyorum ama özellikle bir kaç parçaya aracın hitap ettiği kesim nedeni ile çok daha uygun bedeller istenseydi keşke." kısmını tekrar tekrar okusunlar. Araç 2011 yılında alındığından beri her 15bin kilometrede bir 400 TL den aşağı servis ücreti ödemedim. Bu seferde benim için sondu zaten. 90bin bakımı dizel hyundai modelleri için ağır bakım olarak geçiyor. Bundan sonra garanti kapsamı da genel anlamda bitiyor zaten.

Diğer taraftan sanayide bolca vakit geçirmiş biri olarak bende sanayide yaptırmak istedim fakat yine yazıda belirttiğim gibi "iyi niyetimiz ile aman garantisi bozulmasın, aman satarken seceresi düzgün olsun diye 90bin kilometre bakımı yaptırmaya servise gittim". Benzer şekilde babamın aracı olan Ford Fusion dizeli her sene sanayide yağını ve filtrelerini değiştirip yıllık 150-180 tl arasında bakım masrafı ile kullanıyoruz. Bundan sonra kendi aracımıda herkesin yaptığı gibi garanti bittiği için sanayide yaptırıcam.

Daha önce birkaç yorumda belirttiğim gibi sanayide güvendiğiniz bir usta yoksa, serviste pahalı ise en güzel çözüm bosch servisleri bence. Fiyat olarak da kalite olarak da iyi durumdalar.

Genel olarak arkadaşların yorumlarından gördüğüm kadarı ile fiyatlar makul seviyede. Sanırım şahsım adına alım gücüm azaldığı için böyle bir düşünceye kapıldım ve bir sinirle büyük bir başlık attım. Bence aracın ağır bakımının 800-1000 aralığında olması gerekiyordu. Öğrenmiş olduk ki sıfır ve ikinci el araç fiyatları gibi yedek parça fiyatları da inanılmaz bir artış göstermiş. Bilgiler ve fikirler için herkese teşekkürler arkadaşlar...

• Yağ, filtre, balata değişimi değil bu.
    kalem kalem baktığınızda fiyatlar çok uygun.
    tabi sanayide şahin vs bakımı yapan yerlere gidip ikinci sınıf parçalarla bakım yapan yerlere giderseniz o faturanın altına inebilirsiniz.
  • kardeşim ısparta'da yaptırdın galiba araç bakımı hafta ben de oradaydım fiyat ve hizmet kesinlikle berbat. güler yüz desen yok o kadar çok şey yaptırdım araca ne bir eşantiyon verildi ne de fiyatta makul bir indirime gidildi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.