Şimdi Ara

Servis vidaları takmadan göndermiş. Ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus servise notebook göndermiştim. 1 gün içinde sözde sorunu düzeltip geri gönderdiler. aa çok hızlı yapmışlar derken kargo elime ulaştığında şaşakaldım. Bütün vidalar sökük bir biçimde gönderilmiş notebook. Vidalar bir kağıdın içine doldurulmuş ve bu kağıt da bilgisayarın kapağının altına konulmuş.

Vidaları kendim takmaya kalksam tam bilmiyorum hangisi nereye takılacak 20 tane vida var çeşitli boyutlarda. Fazla da kurcalamak istemiyorum garantiden çıkma olaylarından dolayı. Bir de şimdi bilmiyorum acaba vidayı takmadan gönderen adamlar parçaları da takmadan göndermiş olabilir mi?

Cumartesi - Pazar çalışmıyorlar iletişime de geçemiyorum. Resimlerden parçalarda eksik varmı yokmu anlayabilecek arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3457 -- 6 Ağustos 2016; 14:22:25 >

• Up son durum nedir ?
  • valla bilgisayarın power tuşuna bile basmadım mecbur pazartesi gününü beklicem. riske girmek istemiyorum. buradaki arkadaşlardan henüz bir öneri gelmedi
  • Fotoğraflarda görünen bölüm servis kapağı çok da hayati bileşenleri içermiyor hdd ve ram yerinde görünüyor. Bilgisayarı açmamanız için bir neden yok.

Ancak neden vidaları takmadan yolladıklarına bir anlam veremedim açıkçası. Sorununuz neydi bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Fotoğraflarda görünen bölüm servis kapağı çok da hayati bileşenleri içermiyor hdd ve ram yerinde görünüyor. Bilgisayarı açmamanız için bir neden yok.

Ancak neden vidaları takmadan yolladıklarına bir anlam veremedim açıkçası. Sorununuz neydi bu arada ?

Sorunum ısınma sorunuydu. Ertesi gün servisine bizzat kendim getirip sordum neden böyle yolladıklarını. Ordaki yetkili de şaşırdı. İlgili teknisyeni çağırdı. Unutulmuş falan dedi teknisyen. Güzelce kutulayıp kargoya verdikleri laptopun vidalarını nasıl unutupta takmadan göndermeyi başardılar hala anlamış değilim ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.