Şimdi Ara

Servo motor ve internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OSW adında bir direksiyon seti projesi var. Bu sistem Argon servo surucusu ve servo motordan olusuyor. Ben de bu seti iceren bir kit satin aldim ancak su an ne yaptiysam cozemedigim bir sorun yasiyorum.

Sorun su; servo surucusunu acip servo motoru calistirdigim zaman internetim kopuyor. Internet superonline adsl ve modem de onlarin verdigi modem. Internet sadece bu sistem calistiginda dusuyor sonrasinda ise baglanmiyor. Ilginc olan su ki bu sorun nadir olsa da bazen olmuyor. Hersey sorunsuz calisiyor bazen. Ve bu sorunsuz calistigi zamanlar birbirine uymuyor. (yani iste aksam su saatten sonra calisiyor vs diyemiyorum cunku cok degisken)

Neler denedigime gelecek olursak. Binanin toprak hattini yenilettim (bu yenilemeden sonra az once bahsettigim arada bir calismasi durumu olustu), modem ile servo surucusunun arasina epey mesafe koydum ve dongle ile wireless baglanmayi denedim (bu da ise yarar gibiydi ama sonrasinda yine kopmalar basladi), voltajda duzensizlikler oluyordur diye hem ups hem de regulator denedim (ikisi de ise yaramadi). Bunlar dışında ise ferrit nuve siparisi verdim kablolarda olusabilecek gurultuleri azaltmak icin. Ayrica farkli bir modem deneyecegim yarin.

Bu sorunla ilgili aklina bir cozum gelen belki benzer sorunlari yaşayıp çözmüş olan varsa yardımlarını esirgemezse sevinirim :)

Simdiden tesekkurler.
     Servo motor ve internet sorunu Servo motor ve internet sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.