Şimdi Ara

Ses 0'dayken Ses Geliyor?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 kullanıyorum sağ altta ses ikonu 0'dayken ses geliyor? Çözümü var mıdır?

• Gençler çözümü yok mu bu problemin ya?
  • nasıl ses geliyo ötüyomu
  • harici amfili bi hoparlör sistemi kullanıyosunuz heralde o gürültü yapıyo olabilir
  • Laptop hoparlörleri basbaya ses geliyor video falan izlerken?!
  • o nasıl iş öyle kanım dondu
  • Gençler çözümü yok mu bu lanet şeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses driverında problemmi var yoksa virus mü girdi oraya bi tarama yapın en sağlıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDay

ses driverında problemmi var yoksa virus mü girdi oraya bi tarama yapın en sağlıklısı

Virüs girmiş olamaz yaz sonunda format atıldı formattan sonra 2-3 gün kullanıldı daha sonra kullanılmadı. AntiVir Premium var.
  • Son kez yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitesharky

Windows 7 kullanıyorum sağ altta ses ikonu 0'dayken ses geliyor? Çözümü var mıdır?

Ses ikonunu kapatmayı denediniz mi tikle? (windows 7de hoparlör resminin üzerini tiklemek gerekiyor)

Gelen ses cızırtı ,ötme mi , filmdeki konuşanların sesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 7 Kasım 2011; 21:48:12 >
  • pc masaüstüyse hdmi kablo ile monitöre bağlıysa ekran kartlarında hdmi çıkışında ses çıkışıda oluyor. çözümü monitör sesini kısmak tabi o özellik varsa monitörde
  • bu ne komplo teorileri yahu :)
    laptop hoparlörlerinden ses geliyor diyor arkadşaş.

bilgisayarınızın ses kartı driverını güncellemeyi denediniz mi?
    bu sorunu hangi yazılımlarda yaşıyorsunuz?
    media player ve youtubedan video izlemede durum nedir?
  • bendede var o. Ses gelir fakat çok az gelir, ha illa gelmesin diyosan video kaynağından ( siteden ya da playerdan ) sesi kapat. O zaman sorun kalmaz.
  • dostum o ses sundan dolayı geliyor olabilir.. Senin sisteminde ses bileşenlerinde birisi yyklenmedik olabilir.. şoyleki.. Benim de oyle bir sorunum olmustu ... Yanlıslıkla realtek hd audio driverı kaldırmıstım.. Bilgisayarı yeniden baslattıgımda aynı senin dediğin problem oldu... Aygıt yoneticisine gir ses ile igil tum driverleri guncelle olmadı .. Ses bileşenlerinin tek tek driverlerini yeniden yukle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.