Bildirim
Ses Duyarlı Led (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
arkadaşım sen bi direkt normal ses girişne bağla sonra başka yere takarsın ama jacktan aldığın kablolar doğru mu ? -
o ledler dirençle beraber olsaydı daha iyi olmazmıydı ? elektrik okuyorumda :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Oquzhan53
o ledler dirençle beraber olsaydı daha iyi olmazmıydı ? elektrik okuyorumda :D
Ledlerin Ve Jacka gelen 12v çok değiki direnç koyalım bnce -
koymaya gerek yok çünkü yüksek bir volt vermiyoruz ama paralel bağlayıp 12 ovlt vereilirse olabilir jacaka koymayada gerek yok koyarsanız yanmayabilir. -
-
Proje Hoş Elimdeki Eski Dandik Ledlerle yaptım şahane oldu
MAZEMELER
1- Bir Adet 5cm 15cm Kolay Delinen Tahta Parçası
2-tip31 ( Elektronikçilerde Bulabilirisniz)
3-6 Adet Led Arasında 2 adet Diyot Var
4-Ses Sistemi Kablosu
5-1 Adet Çoklayıcı (Ön Steriodan aldım Sesi Arkadan Kesiyo niye anlayamadım )
6- Bilgisayarın İçinden Aldım 12 v Adaptör Kullanmadım
7-Emek ben biraz oyalandım :D
LEHİM Cihazım Olmadıgından Biraz Amatör Oldu Ama Sonuç Önemli...
-
hocam ön kulaklık grişine takarsan tabi arkadan sesi keser =) sen o çoklayıcıyı arkaya tak -
anlatamadım galiba kardeşim arkaya taktıgım zaman çoklayıcıyı ses gidiyor 5+1 yavrularının 2 si çalışmıyor öne taktıgım zaman sorun yok hem kulaklık hem ledler çalışıyor -
şimdi senin pc nin arkasında mavi bir yer olacak ona tak eğer çalışmazsa denetim masasından ayar yap. eğer pc nin arkasında 6 grişi varsa 5+1 i normal ses tak ledleri ise siyah bölüme tak detay için pm at =) -
:) birader benim şimdi benım normal ses kartı ana kart ile tümleşik P5KPL-M SE anakart bilindigi üzere 3 çıkış var biri ses biri mikrofon öteki ne bilmiyoum ama bilinmeyene kaktıgımda hiç bi ses çıkışı alamıyorum denetim masasından ayar nasıl yapacaz onu ayıkamadım :D -
pm ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X