Şimdi Ara

Ses Gelmiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC toplattırdım gigabyte ekran kartı üzerine asus realtek ses kartı var sanırım. PC'mi ilk kurduğum zamanda pcden ses gelmiyordu ama birşey yapıp düzeltmiştim. Şimdi format atmak zorunda kaldım ve geçen sefer yaptığım şeyi hatırlamıyorum. Birçok kişi bu sorunla karşılaşmış ama neredeyse herşeyi denememe rağmen sorunum ortadan kalkmadı. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

• hd audıo drıver yuklerken hd audıo bus yuklenmıyor bazen

aygıt yonetıcısınde bıtane sarı unlemlı yuklenmemıs aygıt gorursun ona sağtus>surucuyu guncellestır yap sonra surucunun olduğu klasoru ayarla ordan yukle
  • Düzgün olmayan birşey yok herşey sorunsuz çalışıyor ama ses yok...
  • Sorunu hallettim arkadaşlar kb888111 diye bir yama var. İlk önce onu ardından da ses kartı driverlarını yükledim.
  • Bu gigabyte üzerindeki realtek ses kartı bazen delirtiyor birde bilgi olsun diye bazen 4 + 1 kullanan ark. herşeyi yükleyip benim gibi ondeki 2 kabinden ses alamassa arkasından kabloyu cıkarın sonra tekrar takın gigabyte programda yeni jak takıldı ve onun ne oldugunu soron bi bolum cıkıyor ordan hangi kabloyu taktıysa onu seccin orn. on hoparlorler gibi ozaman düzeliyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.