Şimdi Ara

Ses için en iyi f/p anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece pubg oynamak için sistem topluyorum. E spor işlerine de girmeyi düşünüyorum. Bu yüzde kabaca şöyle bi sistem düşünüyorum. Bir tek anakarti karar veremedim. OC yapmayacağım, anakartttan tek beklentim ses. Ses kalitesi çok iyi olmali. Düşünceleriniz nelerdir yanlış hatalı donanımları söyler misiniz.
    Ryzen 5 3600
    Rtx 2070
    Anakarti karar veremedim.
    2x8gb 3200 ram
    Xpg 512gb SSD
    650 w psu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartların verecegi ses cok degismez ses kaliteli olsun diyorsanız ayrıca ses kartı almalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650w psu yazmissiniz psunun markasinin guvenilir olmasina dikkat edin sistemi ona emanet ediyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pro bir ses performanslı bekliyorsan (pci-e ya da harici) bir ses kartı almalısın. Bunun için bütçem yok diyorsan o zaman forumdakiler ses yongası konusunda Asus TUF B450 Pro'yu tavsiye ediyorlardı. Tabii bunun haricinde kullanacağın kulaklık da çok önemli. FPS oyunlarda konum belirlemeyi yapabilmek için "Open back" bir kulaklık kullanmalısın.
  • UzmanAga kullanıcısına yanıt
    Kulaklık olarak bose qc20 düşünüyorum. Sanırım kendi ses kartı var bu kulaklığın. Yine de ses kartı gerekli mi sisteme.

• Feather kullanıcısına yanıt
    Kulakiçi kulaklık almayı dusunuyorum. Bose qc20. Open backler dış sesi içeri alıyor diye biliyorum bu oyun için olumsuz bir etken değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.