Şimdi Ara

Ses ile çalışan devre lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sese giden araba yapıcam. daha önce ışığa giden araba yapmıştım aynı mantığı kullanıcam ama ldr ile çalışan devre gidi ses ile çalışan bi devre lazım yani sesi algıladığında röle atıcak artık orasını bilemem anahtar görevi görsede olur motoru bağlarım normal güce devre anahtar görevini görsede olur. zor bi devreyi yapmam olaibldiğince basit olsun istiyorum böle bi devre bilen gören varmı daha önce :D

Şu devreyi buldum ben :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansevke -- 3 Ağustos 2012; 3:29:58 >

•  Ses ile çalışan devre lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

transistörlerin ne olduğu belli değil ayrıca benim için zor paylaştığım devredne daha kolayı varsa onu soruyorum. ve bu devre çalışırmı sizce benim verdiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

transistörlerin ne olduğu belli değil ayrıca benim için zor paylaştığım devredne daha kolayı varsa onu soruyorum. ve bu devre çalışırmı sizce benim verdiğim

bu devre çalışıyor entegreli olmasına rağmen çok stabil değil ama iş görür senin verdiğin devre deney amaçlı kullanılabilir ama görev verilmez kafasına göre çalışır 2 devreyide lisede yapmıştık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

bu devre çalışıyor entegreli olmasına rağmen çok stabil değil ama iş görür senin verdiğin devre deney amaçlı kullanılabilir ama görev verilmez kafasına göre çalışır 2 devreyide lisede yapmıştık.

ben bu devreyi yapmam. beni aşar baskı devre yapmadığım için herşey birbirine giriyor. demek istediğiniz sanırım her ses göre çalışır en ufak bi sese bilemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.