Şimdi Ara

Ses kalınlaştırmak için ne yapmalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
46.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Sigara ve alkol sesi kalınlıştırır ancak bir yandan da bozar da. Yani kirli, boğuk bir sesiniz olur.

Ses kalınlaştırmanın en iyi yolu pesten konuşmaya alışmak. Ben bir gün boyunca becermiştim arkadaşlar falan ne manyak sesin var lan imana geldim diyordu

pesten konuşmak derken biraz daha açabilir misin :)
  • quote:

Sigara ve alkol sesi kalınlıştırır ancak bir yandan da bozar da. Yani kirli, boğuk bir sesiniz olur.

Ses kalınlaştırmanın en iyi yolu pesten konuşmaya alışmak. Ben bir gün boyunca becermiştim arkadaşlar falan ne manyak sesin var lan imana geldim diyordu

pes nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

pes nedır

kalın ses demek. kalın konuşmaya konuş diyor, derinden çıkar sesleri diyor. gerçekten başarabilirseniz çok güzel oluyor sesiniz, ben ilan-ı aşk esnasında kızı ağlatmıştım sesimle. normalde kötüdür sesim aksine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

pes nedır

kalın ses demek. kalın konuşmaya konuş diyor, derinden çıkar sesleri diyor. gerçekten başarabilirseniz çok güzel oluyor sesiniz, ben ilan-ı aşk esnasında kızı ağlatmıştım sesimle. normalde kötüdür sesim aksine.

hangı sıte / kaynaklardan yararlandınız ? benımde sesım ınce, sıgaraya başladım ( bu sebeble degıl ) fakat sızın yol daha ıyı sonuç alınacakmış gıbı

• Castiel kullanıcısına yanıt
    sadece kalın konuşmaya çalıştım

yalnız kalın konuşmanın yanında doğru sözcükleri kullanmak da çok önemli karşıdaki insan üzerinde güçlü bir etki bırakma hususunda, aklınızda bulunsun derim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _JaCK_SpaRRoW_

biraz susmayı dene gözlemlerime göre az konuşanların sesi daha kalın

• Maçlara git, tribünde bağır çağır. 1 sene sonra sesin, 30-40 yaşında adamın sesi gibi olur, tribün reislerinin sesine bak hepsinin sesi gürdür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.