Şimdi Ara

SES KALİTESİ AÇISINDAN EN İYİ MP3 PLAYER(TAVSİYELERİNİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar şuan Sandisk Sansa Clip+ kullanıyorum çok memnunum fakat bilirsiniz ki artık bende bu hastalığa tutulmuş durumdayım kulağım hep daha iyi müzik istiyor bu çılgınlığın bir sonu yok sanırım.

1-2 Ay sonra değiştirmeyi planlıyorum ve hazır şimdi zamanım varken fazla strese girmemek için bu süreyi araştırma kısmına ayırdım ve sizlerin de tavsiyesi ile nokta atış yapmayı planlıyorum.

Öncelikle MP3 Çalardan beklentilerim.

Radyo
    Ses Kayıt(Olmasa da olur)
    Şarj süresi
    FLAC vs. geniş formatları açabilmesi

Evet başka birşey istemiyorum arkadaşlar şuan zaten hali hazırda kullandığım imzamda gördüğünüz akıllı telefon var benim diğer bütün ihtiyaçlarımı karşılamakta...

Sadece muazzam ses kalitesi istiyorum başka da hiçbirşey istemiyorum.

Bütçem şuan tam belli değil fakat üst limit koymak gerekirse 500 lira diyebilirim ayrıca lütfen İpod felan tavsiye etmeyin.

Forumdan sürekli bilgi alışverişi yaptığım bir arkadaşım Sflo2 senin ihtiyaçlarını karşılar dedi sizlerden de tavsiye bekliyorum.

Kulaklığım:Phonak Audéo PFE 112 Black

Amfi:FiiO E6 bir süre kullandıktan sonra E11'e geçiş yapmayı planlıyorum

Dipnot:PFE'den şuan memnunum alalı yeni oldu zaten fakat beni tatmin etmediğini hissettiğim an satıp hatrı sayılır bir kafaüstü kulaklık almayı planlıyorum.

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 6 Ekim 2012; 23:04:35 >

• ipod touch diyorum ben , çok lezzetli müzik çalıyor

onun dışında zaten müzik dinlemek istiyosan bence evde dinlemelisin ve kulaklıkla olmamalı ve güzel para harcamalısın bi hifi sisteme , işte o zaman kaliteli müzik dinliyebilirsin , zaten bi kulaklığın ses monitörü kadar güzel ses vermesi mümkün değil monitörde bile 3-4 farklı sürücü varken küçücük kulaklıktan o ses kalitesini beklemek yanlış olur .. tabi sadece monitörle yetmiyor kaliteli birde amfi ve oynatıcı almak gerek ,

ben mp3 playere yapılan yatırımı boş görüyorum yolda dinlemek için ipod touch kalitesi oldukça yeterli hem mp3 playeri çok kullanmakta işitme kaybına neden oluyo ister istemez açıyosun sesini

ben ipod touch yada 5. jenerasyon ipod alcam diyosan onun yerine iphone 4s de alabilrisin hem telefon hem mp3 player olarak kullanırsın çokta güzel sürer her kulaklığı çokta güzel ses kalitesi alırsın ..4s ucuzluyor zaten giderek fiyatları felan ..
    yada min 1500 tl ye çok güzel stereo hifi ses sistemi toplarsın :)

içinde kondansatör olmayan hiçbi mp3 playerden süper ses kalitesi alamazsın , oda çok kısıtlı ve pahalı playerlerde var Anlayacağın Kondansatör Candır :D ama likid kondansatör olcak smd değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 6 Ekim 2012; 23:53:51 >

• Ipod touch un 100 liralık clipten çoğunluğa göe daha kötü, azınlığa göre aynı olduğundan el atayım dedim. O fiyata ikinci el diymod veya Hifiman hm602 de alınabilir. Ya da sıfır Sony A86x serisi, Cowon S9 J3 D2 vs alınabilir. Aklınızda bulunsun. Kıyaslamasını ben yapamam. Araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TheJudgé Dışarının rahatsız olma payını es geçiyorsun hocam çok önemli bir etken bu ayrıca yazdıklarımı birazcık okusaydın Apple tavsiye etmezdin ben sadece müzik istiyorum oyun felan umrumda değil

@kaganiskowf42 Dediğin modelleri araştırıyorum fakat Sony'nin hiçbir ürünleri FLAC formatını desteklemiyor diye biliyorum doğrumuyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 7 Ekim 2012; 0:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Ipod touch un 100 liralık clipten çoğunluğa göe daha kötü, azınlığa göre aynı olduğundan el atayım dedim. O fiyata ikinci el diymod veya Hifiman hm602 de alınabilir. Ya da sıfır Sony A86x serisi, Cowon S9 J3 D2 vs alınabilir. Aklınızda bulunsun. Kıyaslamasını ben yapamam. Araştırın.

şu an elimde clip+ var ipod tocuh u daha önce denemiştim sesi hoşuma gitmişti ses rengi çok hoştu tınısı v.s özellikle basslar daha iyi ve tizzler temiz ve kulak tırmalamayan ve cızırdamayan tipteydi ama hiç ikisini yanyana kullanmadım ,merak ettim hatta bi ara markette felan birdaha deneyip görmem gerek :) bana pek inandırıcı gelmedi bu söylenilenler ama herkesin aynı şeyi söylüyosa bişey vardır elbet

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

@TheJudgé Dışarının rahatsız olma payını es geçiyorsun hocam çok önemli bir etken bu

@kaganiskowf42 Dediğin modelleri araştırıyorum fakat Sony'nin hiçbir ürünleri FLAC formatını desteklemiyor diye biliyorum doğrumuyum ?

Tabi dışarının rahatsız olma payıda var onun içinde kaliteli bi kafa üstü kulaklık alarak bu sorunu kökünden çözebilirsin :) mesela ben bilgisayar başında müzik dinlemeyi çok severim apartmandaki bi konşumuz kanser olduğundan beri müzik açamıyorum dogru düzgün elinde x-fi titamium hd ses kartı var sesi mükemmel ama ses sistemini açamıyorum bende mecbur araştırma yapıp kulaklık aldım Ultrasone hfi 580 tam anlamıyla bi bass canavarı , ses kalitesi muazzam
    yani uzun lafın kısası her sorunun bi çaresi var ama mp3 playerlerden çok kaliteli ses almak imkansız , hifiman gibi üst düzey playerleri katmıyorum buraya onlar zaten mp3 player demek için biraz fazla pahalı ,flac player diyelim ona , onu alan zaten mp3 dinlemicektir :)

@ ekleme benim Touch u tavsiye etme sebebim applenin en kaliteli playeri olması , ipod nano flan önersem ses kalitesi tocuh kadar iyi değil .ve kullandığım en kaliteli player Touch diğerlerini marketlerde deneme şansım olmadı kulaktan dolma bilgiyle öneri vermek istemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 7 Ekim 2012; 0:12:58 >

• Classic 5g/5.5g yi modluyorlar ama nesini modluyorlar bilmiyorum(diymod) canavar oluyo alet. Tochtan iyi yani. Sony sadece F80x serisi flac destekliyor öbürleri kayıpsız olarak wav açar ancak flacın 2 katı boyutu. Sflo2 bas özürlü bir playermiş o da aklınızda olsun. Ben sflo2 denemedim. Yorumlar böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Ipod touch un 100 liralık clipten çoğunluğa göe daha kötü, azınlığa göre aynı olduğundan el atayım dedim. O fiyata ikinci el diymod veya Hifiman hm602 de alınabilir. Ya da sıfır Sony A86x serisi, Cowon S9 J3 D2 vs alınabilir. Aklınızda bulunsun. Kıyaslamasını ben yapamam. Araştırın.

şu an elimde clip+ var ipod tocuh u daha önce denemiştim sesi hoşuma gitmişti ses rengi çok hoştu tınısı v.s özellikle basslar daha iyi ve tizzler temiz ve kulak tırmalamayan ve cızırdamayan tipteydi ama hiç ikisini yanyana kullanmadım ,merak ettim hatta bi ara markette felan birdaha deneyip görmem gerek :) bana pek inandırıcı gelmedi bu söylenilenler ama herkesin aynı şeyi söylüyosa bişey vardır elbet

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

@TheJudgé Dışarının rahatsız olma payını es geçiyorsun hocam çok önemli bir etken bu

Tabi dışarının rahatsız olma payıda var onun içinde kaliteli bi kafa üstü kulaklık alarak bu sorunu kökünden çözebilirsin :) mesela ben bilgisayar başında müzik dinlemeyi çok severim apartmandaki bi konşumuz kanser olduğundan beri müzik açamıyorum dogru düzgün elinde x-fi titamium hd ses kartı var sesi mükemmel ama ses sistemini açamıyorum bende mecbur araştırma yapıp kulaklık aldım Ultrasone hfi 580 tam anlamıyla bi bass canavarı , ses kalitesi muazzam
    yani uzun lafın kısası her sorunun bi çaresi var ama mp3 playerlerden çok kaliteli ses almak imkansız , hifiman gibi üst düzey playerleri katmıyorum buraya onlar zaten mp3 player demek için biraz fazla pahalı ,flac player diyelim ona , onu alan zaten mp3 dinlemicektir :)

@ ekleme benim Touch u tavsiye etme sebebim applenin en kaliteli playeri olması , ipod nano flan önersem ses kalitesi tocuh kadar iyi değil .ve kullandığım en kaliteli player Touch diğerlerini marketlerde deneme şansım olmadı kulaktan dolma bilgiyle öneri vermek istemedim

Teşşekkür ederim yine de ilgin için fakat aradığım player %90 ihtimal ile yurtdışı satışlı olacak ondan dolayı deneme şansımız yok yoksa kim istemez ki deneyip almayı

Ülkemize belirli markalar giriş yapıyor sadece meşhur Sandisk Sansa serilerinin bile Türkiye distrübitörlüğü mevcut değil.

• söylediğiniz özelliklerde bir cihaz bende vardı. Philips gogear ariaz 8 gb. radyo, ses kayıt, radyo kayıt, harici hoparlör, video ve resim gösterimi, mp3-mp4-aac-m4a-ogg-flac-wma aklına gelebilecek tüm ses dosyalarını açabiliyor.ses kalitesi full sound denen ayarla tavan yapıyor.fakat beraber gelen kulaklıklar çok iyi değil. kötü demiyorum, benim kendi kulaklığımile karşılaştırarak öyle diyorum sadece. fakat cihazdan memnun değilim. benim chaz oldukça problemli çıktı. yazılımdan kaynaklanıyor sorunlar. servise 3. kez gönderdim. hala serviste..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.