arkadaşlar dün mediamarktta 150 liralık philips deneme kulaklıkla sony nwz e 463 ü dinledim gerçekten harikulade ses veriyordu.sony içime yattı fakat nette araştırınca creativede çok iyi diyorlar hiç gerçekte ses kalitesini deneme fırsatım olmadı.fakat creative sonyden üstün özelik olarak bluetooth a ve artırabilir hafızaya sahip sizcehttp://www.hepsiburada.com/liste ... 152&categoryId=9181 mi yoksa sony yani şu modelihttp://www.hepsiburada.com/liste ... ryId=9181#Gorseller mi hangisi daha iyi arkadaşlar özelk olarak creatie iyi görünüyor ama ses kalitesinde hangisi daha iyi ? ıts a sony mi creativemi ?yardımcsı olursanız bu konuda çoooooook sevinirim sevgiler .iyi günler.iyi mp3 dinlemeler ...:)
arkadaşlar bir yardımcı olun yaw :s
arkadaşlar aldım nihayet bu sony inanılmaz son sesi verdiğinizde dış dünyayla baglantınzı kesiliyor ve o tizin basın içinde bir hayatınız oluyor.:) ve yüksek ses verdiğinizde sesi hiç boğmuyor aynı kalitede tizleri basları rahatlıkla duyabiliyorsunuz ;) kullanımı rahat yazılar okunaklı şık bir menüsü var. şarkı çalarken menüleri dolaşın ses kesilmiyor ve ses ayarları var mesela pop rock jaz equalizer ayarları rahatlıkla yapabiliyorsunuz ;) ses kaydıda şaşırtıcı derecede kaliteli kayıt ediyor.fm radyosu fena değil yalnız isim olarak kaydetmiyor istasyonları bu bence dezavantaj.birde video mp4 wma video formatllarını destekliyor .sorun değil çünkü dönüştürü programlar var zaten kalite aramıyorsunuz çünkü ne olursa olsun küçücük bir aygıtta dizi izlemek çok keyifli ;) şarjıda gayet iyi gidiyor 10 saat müzik dinliyorum günde en az işim gereği bir çubuk eksilmiyor şarjdan ama video izliyim mesela bir çubuk gidiyor belli bir süreden sonra .o da bir çubuk yani ;) .başka kulaklık almanızada gerek yok yanında verdikleri kulaklıkta gayet kaliteli.uzun lafın kısası kalite diyorsanız ses diyorsanız bu ürün tam sizlik.kulaklıgı takın dış dünyadan bagımız kendi dünyanızda müziğin o kaliteli sesin içinde bulun kendinizi .;)çünkü bu sony bambaşka bir dünyaya yolculuk etmenizi sağlayacak.teşekkürler sony böylesine harika ürün yaptıgın için. ;)
Sony
Hocam,Ipod Nano'dan iyimidir acaba ses kalitesi ? bende ikisi arasında kaldım da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme