Şimdi Ara

Ses kalitesini nasıl arttırırım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

tamamını okumadım ama rockbox ve seste patlama olayından bahsetmişsiniz.
    belki işinize yarayabilir fikir vereyim

elolayzır menüsünden precut diye bi bölüm var ordaki rakamları arttırın. daha doğrsu son seste bozulma yapmayacak şekilde ayarlayın..ses yüksekliğinden bir miktar taviz vericeksiniz ama..

sanırım o ayar ekolayzırın sıfır çizgisini yukarı çıkarıyor. aynı eğriyi daha düşük değerlerde yapmak gibi bişey.

Teşekkürler dostum şimdi daha iyi :) Yüksek sesle işim olmaz.Ama ses kısıkken dışardaki sesi olduğu gibi alıyor ie80ler malesef.İzolasyon 5 para etmez :)
  • brainwavz m1 m2 veya m3 tavsiye ederim bütçene göre olanını yurtdışından ya da getirtip satanlardan alabilirsin.ben çok memnunum.
  • quote:

brainwavz m1 m2 veya m3 tavsiye ederim bütçene göre olanını yurtdışından ya da getirtip satanlardan alabilirsin.ben çok memnunum.

Arkadaş ie80 kullanıyormuş. 3'ünü toplasak bir ie80 eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

brainwavz m1 m2 veya m3 tavsiye ederim bütçene göre olanını yurtdışından ya da getirtip satanlardan alabilirsin.ben çok memnunum.

Arkadaş ie80 kullanıyormuş. 3'ünü toplasak bir ie80 eder mi?

Hahaha Dostum kulaklıktan menunum yani ie80 yorumlarına ve verdiğim paraya bakılırsa memnun olmak zorundayım :D amfi yaptırıcam sansanında ayarlarını yaptım arkadaşlar sağolsun bass seviyesinide 2 e getirdim kulaklıktan.amfim yapılana kadar idare eder.amfi geldikten sonra gerçek ie80 i görucezzz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış anlama beni ama, ne olursa olsun bu iem ile son ses müzik dinliyorsan kulaklarında işitme kaybı olma ihtimali çok yüksek. Bir muayene ettir derim eğer ettirmediysen.
  • Katılıyorum. Hele kulakiçi kulaklıklar Tinimus ve işitme kaybı yaratmakta çok başarılı

Ayrıca IE80 epey uzun bir pişme süresine ihtiyaç duyuyor. İlk zamanlarında tamamen çöp. Böyle teneke gibi sesleri var. O yüzden bırakın yaklaşık 100 saat kadar boşta 80/100 seste çalışsın kulaklık. Yetmediyse bir de 50 saat. İnanın fark edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie80 kullanmadım araştırmadım da bilmiyorum yani sadece tavsiyede bulundum en azından yalıtımda sıkıntısı yok dediğim kulaklıkların ne kızıyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father McKenzie

Katılıyorum. Hele kulakiçi kulaklıklar Tinimus ve işitme kaybı yaratmakta çok başarılı

Ayrıca IE80 epey uzun bir pişme süresine ihtiyaç duyuyor. İlk zamanlarında tamamen çöp. Böyle teneke gibi sesleri var. O yüzden bırakın yaklaşık 100 saat kadar boşta 80/100 seste çalışsın kulaklık. Yetmediyse bir de 50 saat. İnanın fark edecektir.

Ya ben bir kulaklığa yapmıstım durmadan 20 saat falan burn-in.Daha cok bozdu sesi.Bende bunlar kendı kendıne burn olsun ıstıyorum
  • Burn-in den korkmayın ie8 de 200 saatten sonra ses oturuyordu.ie80'de de ayni olması kuvvetle muhtemel.Öncelikle kayıtlarınızı gözden geçirin (mp3 dinliyorsanız flac formatina terfi edin) ekolayzir ı kapatın rockbox'da da ses seviyesi olarak 0'ı geçmeyin.Bunları uygulamadan para harcamanızı önermem.Bol şans.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Burn-in den korkmayın ie8 de 200 saatten sonra ses oturuyordu.ie80'de de ayni olması kuvvetle muhtemel.Öncelikle kayıtlarınızı gözden geçirin (mp3 dinliyorsanız flac formatina terfi edin) ekolayzir ı kapatın rockbox'da da ses seviyesi olarak 0'ı geçmeyin.Bunları uygulamadan para harcamanızı önermem.Bol şans.

Haklısın dostum rockboxta 0 i gecmıyorum ve eq kapalı suan gayet memnunum.Ancak istediğim her şarkıyı flac olarak bulamıyorum.Mecburen sureklı mp3 dınlıyorum.Nerden bulabılırım flac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug.altinci -- 18 Kasım 2012; 18:56:51 >
  • En doğrusu kendiniz riplemeniz.Flac diye geçen her dosya flac değil maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

En doğrusu kendiniz riplemeniz.Flac diye geçen her dosya flac değil maalesef.

Onu nasıl yaparız ?
  • Cd'den ripleyeceksiniz.dBpoweramp vb. bir program ile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.