Bildirim
Ses kartı hakkında tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
laptop ve taşınabilir kullanım için asus xonar u3 tavsiye ederim , hem 2.0 hi-fi ses kartı hemde kulaklık anfisi olarak kullanabilinecek bi ürün , laptop / pc yanısıra otg destekleyen akıllı telefonunuzada otg kabloyla bağlayıp kulaklık anfisi olarakta kullanılabilir f/p oranı çok iyi taşınabilir bi ses kartı....
http://www.hepsiburada.com/asus-xonar-u3-usb-2-0-ses-karti-p-BD304818?productId=bd304818&categoryId=218&sku=BD304818&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CN7CypTN0cUCFafJtAodTTIAwA&site=new
-
quote:
Orijinalden alıntı: meteor0636
laptop ve taşınabilir kullanım için asus xonar u3 tavsiye ederim , hem 2.0 hi-fi ses kartı hemde kulaklık anfisi olarak kullanabilinecek bi ürün , laptop / pc yanısıra otg destekleyen akıllı telefonunuzada otg kabloyla bağlayıp kulaklık anfisi olarakta kullanılabilir f/p oranı çok iyi taşınabilir bi ses kartı....
http://www.hepsiburada.com/asus-xonar-u3-usb-2-0-ses-karti-p-BD304818?productId=bd304818&categoryId=218&sku=BD304818&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CN7CypTN0cUCFafJtAodTTIAwA&site=new
teşekkür ederim çok bi sorum var daha var çok önemli bu ses kartı işlerinden pek anlamıyorum da ben şimdi bu ses kartını aldığımda laptobumun sesi bariz oranda yükselecek mi? ses iyileştirmesi falan değilde sesi yüksek çıksın istiyorum laptobumun . teşekkür ederim tekrar..
-
Laptop'unuzun kulaklik cikisina gore hem ses kalitesi olarak hemde ses siddeti olarak kiyaslanamayacak kadar farkeder , birde kullanacaginiz kulaklik nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Laptop'unuzun kulaklik cikisina gore hem ses kalitesi olarak hemde ses siddeti olarak kiyaslanamayacak kadar farkeder , birde kullanacaginiz kulaklik nedir acaba?
Sennheiser cx 200 kullanıyorum . çok teşekkür ederim bu ses kartını alacağım . -
quote:
Merhaba bu ses kartını aldım gerçekten dediğiniz kadar varmış . Kulaklıktan harika ses veriyor. Fakat dışarıya nasıl ses veriyor onu beceremedim. nasıl yapmam gerek onu teşekkürler. -
Hocam merhaba bu ses kartını sansa clip+ müzik playerde kullanabilir miyim -
Merhaba hocam hayirli olsun memnun kalmaniza sevimdim, fiyatina gore iyi gercekten, disariya ses vermek derken o kismi anlayamadim , kastettiginiz sey harici bir ses sistemine kullanmaksa optik veya analog bir kabloyla ses sisteminede baglayabilirsiniz.
Merhaba hocam clip+ da kullanilabilir mi tam olarak emin degilim, ama eger cip+ daki mini usb yuvasi digital cikis sagliyabiliyosa mini usb uclu otg kabloyla kullanilir yok saglamiyirsa ses alinmaz , bendede sansa zip var ama mini usb uclu otg kablo olmadigi icin deneyemedim malesef,
merhaba, sennheiser mx 80 kullanıyorum. laptop umun ses girişi eskiden iyiydi. ocak ayında laptop u yere düşürdüm. o zamanlar kulaklığım yoktu. haziran ayında mx80 aldım ve laptopta denedim. basslar ı çok yetersiz. kulaklığı telefona takıyorum süper bass veriyor. acaba o düşmeden sonra laptopun ses girişinde yada ses kartında bir problem olmuş olabilir mi? eskiden mx271 le laptopta müthiş ses alıyordum, pc deki müzikleri telefona atıp öyle dinliyorum artık -
Hocam bende sansa clip+ mp3 çalar var bu ses kartını buna bağlayabiir miyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X