< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ses Kartı İçin Referans Kulaklık Tavsiyesi
-
-
İngilizce'niz var mı bilmiyorum ama linkini paylaştığım şu videodaki eleman bu tip ses kartlarını ölçüp değerlendiriyor. Bahsettiğiniz ses kartının 6 değil de 4 olan versiyonunu yorumlamış. Kulaklık için önerdiği ohm değeri 80ohm. Daha fazlasını sürmeye gücü yetersiz kaldığını söylemiş. Ses kalitesi açısından farkedecek mi bilmiyorum ama 250ohm'luk gereksiz gibi sanki. Ekstra bir de kulaklık amfisine masraf yapmayın derim. Cihaz zaten güzel bir şekilde detay verir. Kulaklığın ohm değeriyle mikrofon tarafı bağımsız diye biliyorum. Siz hangi kulaklığı takarsanız takın mikrofona uygulayacağı gain değişmeyecektir. Yükselttiği sinyali kulaklığa taşırken kulaklık özelinde bu sinyal gücünü çözmeniz lazım diye düşünüyorum.
-
Yorum için de video için de çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kulaklığı aldınız mı? Ben de şu ara ses kartım için düzgün bir referans kulaklık almaya niyetlenmişken yoğun bir arayış sonrasında bu kulaklığı buldum. Forumda da aratınca sizin konuya denk geldim tekrardan. Ne yaptınız 80ohm'luk olanı mı aldınız?
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- kulaklığın sesi azaldı
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi bluetooth kulaklık
- huawei freebuds pro 4
- realme buds air 6 pro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X