Şimdi Ara

Ses Kartı İçin Referans Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seslendirme yapmak için kuracağım ev stüdyoma m-audio aır 192|6 ses kartı aldım ama referans kulaklığı konusunda kafam karıştı.
    ses kartımın 'mikrofon çıkış direnci : 10 ?(ohm)' görünüyor.
    referans kulaklığı olarak almayı düşündüğüm
    'beyerdynamic dt 770 pro referans stüdyo kulaklığında ise (32/80/250 ohm) seçenekleri bulunuyor.
    bu modelin herhangi bir ohm unu alsam ses kartımla iyi ses alarak kullanabilir miyim?
    ses kartımın çıkış gücü bu kulaklıklar için yeterli olur mu?
    80 ohm almayı düşünüyordum ama ileriye dönük olarak kulaklık amfisi de alırım diye düşünerek 250ohm olanını mı alsam?
    250 ohm olanı alsam mikrofon amfisi almaya gerek var mı?
    bu ses kartı için hangi ohm olanı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İngilizce'niz var mı bilmiyorum ama linkini paylaştığım şu videodaki eleman bu tip ses kartlarını ölçüp değerlendiriyor. Bahsettiğiniz ses kartının 6 değil de 4 olan versiyonunu yorumlamış. Kulaklık için önerdiği ohm değeri 80ohm. Daha fazlasını sürmeye gücü yetersiz kaldığını söylemiş. Ses kalitesi açısından farkedecek mi bilmiyorum ama 250ohm'luk gereksiz gibi sanki. Ekstra bir de kulaklık amfisine masraf yapmayın derim. Cihaz zaten güzel bir şekilde detay verir. Kulaklığın ohm değeriyle mikrofon tarafı bağımsız diye biliyorum. Siz hangi kulaklığı takarsanız takın mikrofona uygulayacağı gain değişmeyecektir. Yükselttiği sinyali kulaklığa taşırken kulaklık özelinde bu sinyal gücünü çözmeniz lazım diye düşünüyorum.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Yorum için de video için de çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sahintde S kullanıcısına yanıt

Kulaklığı aldınız mı? Ben de şu ara ses kartım için düzgün bir referans kulaklık almaya niyetlenmişken yoğun bir arayış sonrasında bu kulaklığı buldum. Forumda da aratınca sizin konuya denk geldim tekrardan. Ne yaptınız 80ohm'luk olanı mı aldınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.