Şimdi Ara

Ses kartı olmayan anakart varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden vardı çok ama şimdi hiç ses kartı dahil olmayan anakart yok.Acaba varmı bence harici bi ses kartı almak daha mantıklı daha güzel değilmi sizce

• Daha spesifik olarak konuya değindim ben istersen göz atabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_13630993/tm.htm

Artık maliyeti düştüğünden midir nedir her anakart iyi veya kötü mutlaka bir ses yongası ile berbaber geliyor. Ama daha kaliteli ses için bir ses kartı bana göre şart. Commando da güzel bir ses kartı olduğunu biliyorum ama tüm anakartlar onun gibi özen göstermiyor sese.

Ancak şöyle de birşey var ortalama kullanım için gayet yeterli dahili ses kartları yanlış anlaşılma olmasın ses kartı alınması şart değil.Kaliteli sesi tertemiz bassları tutku haline getirenler tercih eder genelde kaliteli ses kartlarını.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Gökhan

• illaki on board kullanman gerekmiyor ki (:
  • Fazla ses kartı göz çıkarmaz.
  • 5+1 7+1 ve spdif dijital çıkışlı on bord ses kartı barındıran anakartların hepsini lanetledimm..

buna kendi kulandığım asus p5w dh delux ve asus striker extreme de dahil...
    niye derseniz elimdeki güzelim harici dekoderli creative 5+1 speakerlerin dahilinde beraber kullandığım ses kartının spdif seçeneğini DVD izlerken aktif ettiğm zaman makine resetleniyor!! anlamıyorum on bordu biostan da iptal ettim yani... kendi kullandığım 5+1 ses kartının spdif ı acaba anakartın üstündeki spdif dijital çıkışları mı çakışıyor anlamış değilim.. yani söyle izah edeyimm ses kartını anakartan çıkarttığım zaman DVD aç tığım zaman resetlenmiyor makine flim yürütülüyorr.

ama ses kartı anakartta iken ve DVD flim tam yürütülmeye başlarken reset atıyro makine!

ama oyunlarda felan eax ve eax 2 olarak 5+1 sesi sorunsuz alıyorum... oda ayrı dava ilginç

bu sorunu çözmenin başka bir yolu yokmu beyler ? çok araştırdım ama çözemedim

• quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Fazla ses kartı göz çıkarmaz.

o öyle denmez diye biliyorum dostum ama ;) şu olucak >>> fazla ses kartı kulağı sağır etmez olucaktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.