Bildirim
[b]Ses Kartı Önerisi !!![/b]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Creative SB Audigy SE
Fazla fazla işini görür 2+1 için...
-
peki driverlerde bir sorun yasarmıyım -
Driver derken vista içinmi???Hiç bir sorun yaşamazssınnnn.Driverları mevcut...
Eğer öyleyse bu link Vista 32 bit içinhttp://us.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+Vista+32-bit®ion=1&Product_Name=Audigy+SE&Product_ID=14257&modelnumber=&driverlang=1033&OS=26&drivertype=0&x=15&y=14
Bu da Vista 64 bit içinhttp://us.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=1&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+Vista+64-bit®ion=1&Product_Name=Audigy+SE&Product_ID=14257&modelnumber=&driverlang=1033&OS=27&drivertype=0&x=30&y=18
-
hayır xp kullanıcısıyım fakat forumlardan ve alış-veris stelerinde okuduğum kadarıyla driver kurumu ve çesitli ayarlar yaparken (bas-tiz) bir cok problem cıkıyormus driver derken bunu kastetmimistim galiba yanlıs sekilde sormusum ksıra bakmayın -
Ben kullandım bu kartı tavsiye ederim media source programından creativenin kendi programıdır bu oradan sesle oyuncak gb oynarsınHiç bir problem çıkmaz... -
quote:
Orjinalden alıntı: speedy35
Creative SB Audigy SE
kesinlikle 10 numara -
quote:
Orjinalden alıntı: palakash
quote:
Creative SB Audigy SE
kesinlikle 10 numara
-
arkadaslar yardımlarınız için cok tesekkrelr bu konularda biraz yeniyim size bir sorum daha olacaktı benim 2+1 sistem philips var ve bir tanede altec lansig atp3 2+1 var sizce hangisinden daha ii verim alırım hatta creative ses sistemim olmadığı icin bir sorun olur mu?? birde dediğiniz model bu mu:
http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=50070
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arts Graphic -- 9 Eylül 2007; 0:38:52 > -
arkadaslar biliyorum biraz fazla arastırma yapıyorum ama bu konularda biraz böyle olmak gerekiyor kusura bakmayın -
Evet linkteki kart budur...Soruna gelirsek kartı alırsan eğer 2 sinide bağla o zaman karar ver hangisini çıkarayım yada 2 sinide kullanayımmı diye ama kartı alınca böyle bir kararın olmucak 2 sinide kullanıcan gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 9 Eylül 2007; 0:41:04 > -
arkadasım gercekten cok sağol yardımların icin bir baska forumada bu sumu yazdıydım orada cok daha farklı sekilde davrandılar ilgilendiğin ve öneride bulunduğun için sağolasın
quote:
Evet linkteki kart budur...Soruna gelirsek kartı alırsan eğer 2 sinide bağla o zaman karar ver hangisini çıkarayım yada 2 sinide kullanayımmı diye ama kartı alınca böyle bir kararın olmucak 2 sinide kullanıcan gb
-
Eyw saolasın paylaşmak için buradayız forever donanımhaber forumm -
quote:
Creative SB Audigy SE
-
quote:
Creative SB Audigy SE
arkadaşın önerdiği kart kesinlikle işini görecektir tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: BL@DE
quote:
Creative SB Audigy SE
arkadaşın önerdiği kart kesinlikle işini görecektir tavsiye ederim
-
quote:
Creative SB Audigy SE
arkadaşın önerdiği bu model hem kaliteli hemde hesaplıdır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X