Şimdi Ara

Ses Kartı Tavsiyesi(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ses Konusunda çok uzman degilm arkadşlar teknik terimleri anlamıyorum..

Creative THX destekli 5+1 sistemim var , Ayrıca beats by doctor dre Kulaklıkda aldım 400 tl verip. 2 yıldır kullanıyorum ama ezik on board realtek ses kartı kullanmak istemiyorum artık.

Oyun hiç oynamıyorum , çok fazla film ve müzik dinliyorum.Ses kartı önerilerinizi bkliyorum.

Bu arada ben Creative Audigy Value 7.1 alcaktım çok uygun 60 tl. Ama windows 7 destegi olmadığı için almaya korkuyorum.Bunu bazı driverlerle kullanıon diolar ama güvenemiorm.Ne Dersiniz alıyımı.

Dediğim gibi çok pahalı kartlara ihtiyacım yok. Profosyonal degilm.

Harici ses kartı da istemiyorum kesinlikle!

Windows 7 destekli , dahili , en fazla150 tl

Bu arada arkdaşlar konu hakkında bilginiz yoksa bence senceyle lütfen kafamı karıştırmayın. Biliosanız yazın Yardım edenlere Şimdididen teşşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrExploit -- 11 Eylül 2012; 22:51:12 >

• creative x-fi titanium olabilir

• is haricindekiler sadece 2.1 destekliyor kaliteli ses verirler özellikle müzik için üretildiler fakat arkadaş 5.1 sistemi olduğunu söylemiş ayrıca isa uyumlu anakartı nerden bulacağız 13 sene önceki ilk bilgisayarımda vardı isa çıkışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 12 Eylül 2012; 7:01:08 >
  • bütçemi biraz arttırıp bu kartı aldım arkdaşlar yardımlarınız için teşşekkür ederim. İşallah Deyer!

http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/creative-recon_3d_pcie-sb-recon-3d-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=59119

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrExploit -- 13 Eylül 2012; 5:38:19 >
  • bence titanium almalıydınız recon 3d oyun için üretilmiş daha düşük seviye bir kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    usb ses kartı tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha önce forumda bu tarz karşılaştırma konusu açıldı araştırın kart özellik kontrolü için her zaman newegg sitesini öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.