Şimdi Ara

ses kartı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıyı gunler. creative sb x-fi surround 5.1 usb ses kartimı hp dv5 laptopuma bagladım drıverlarını yukledım guzelce sonra z2300 hoparlorlerımı taktım gayet guzel bısey cıktı ortaya fakat ses sistemini cıkartınca bılgısayardan ses cıkmıyor. yanı bılgısayarın hoparlorlerı ıptal oldu acaba nerde hata yaptım ? :D
    bi yardım edersenız cok sevınırım

• Merhaba;
    İşletim sisteminiz nedir ?

Ben yinede Windows XP diyerek bir cevap yazayım keza farklı ise yine ayn metodla çözüm üretebilirsiniz.

Baslat - Denetim masası - Ses efekti ve Ses Aygıtları.
    açılan pencerede yukardaki menüden Ses Ayarları
    Bu pencerede alttaki Hoparlör Ayarları başlığı altındaki Gelişmiş seçeneğine tıklayın.

Açılan "GeLişmiş ses özellikleri" penceresinde Altta Hoparlör ayarları bölümünde Dizüstü Stereo hoparlör seçin (5+1 Ses sistemi bağlıyken yne burdaki ayarlara dönmeniz gerekecektir. Dolayisi ile burdaki ilk ayarı unutmayın) ve uygula tamam diyerek çıkın. Açık olan "Ses Efekti ve Ses Aygıtları" penceresine de tamam diyerek çıkın ve deneyin.

Eger çözüm üretmez ise makinanızda dahili ses kartını seçip deneyebilirsiniz.
    Baslat - Denetim masası - Ses efekti ve Ses Aygıtları.
    "Ses" sekmesi altında "ses çalarken/varsayılan aygıt" sekmesinde laptopunuzda bulunan dahili ses kartını seçerek, "uygula - tamam" şeklinde çıkınız ve deneyiniz.

Sorun çözülmez ise yine yazarsanız değişik kombinasyonlar denyelim.

İyi çalışmalar.

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSeyyaHl -- 4 Mart 2010; 4:04:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    usb ses kartı tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.