Şimdi Ara

Ses kartım ve anfi uyusmazlığı yardımlarınızı beklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar elimde Msı anakartla beraber olan Realtek HD Auido 5+1 ses kartı mevcut fakat elimdede sony ev sinema sistemi mevcut anfiyi direk ses kartına takıyorum ses kartından 5+1 i ayarlıyorum fakat performans olarak cok vasat durumda kalıyor.Bunun bır cozumu varmı yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla

• tahminimce ses kartından gelen sinyalin seviyesi ses sistemine full performans için yeterli olmuyor

anfi üzerinde gain bulunuyorsa onları açmayı dene

low çıkışından gelen sinyalin biraz daha yüksek olduğuna dikkatini çekmek isterim

ayrıca harici ses kartı kurulumlarında farklı seçenekler olabiliyor elindeki sisteme en yakın değerleri yüklemen iyi olacaktır.

(bağlantılarda bir karışıklık yapmadığını ve pc üzerinde bulunan ses ayarlarını tam olarak kontrol ettiğini düşünüyorum)

artık son çare (harcama içeren çare) ;
    araya (pc ile s.sistemi arası) pre anfi koyman işi kesin çözecektir..

• Bağlantılarda hiçbir sorun yok evet tam performans alamamak çıldırtıyor beni :) asnırım araya pre anfi koyarsam bu iş çözülebilir. Selçuk bey çok teşekkür ederim bilgilendirip yardımcı olduğunuz için.
    SAYGILARIMLA
  • Bağlantı şekliniz tek kablo ile stereo kablo ile yaptıysanız(bir ucu kırmızı beyaz diğeri 3.5mm jack)tam performans alamanız normal.Anfinizde analog 5.1 çıkış varsa o kablodan 3 tane alıp front-rear-sub center şeklinde ses kartına bağlamalısınz yada anfinizde coax -optik çıkış ve ses kartınızda da mevcut ise dijital bağlantı yapmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.