Bildirim
Ses Kaydı Programı
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sana sound forge programını öneriyim bu programdan kayıt yaparsın sesini de istediğin gibi şekillendirebilirsin kolay gelsin -
tşk ederim arkadaşım programı indirip denedim ama ses kaydındaki cızırtıyı ve hafif uğultuyu kaybedemedim... Bunun yolunu bilen arkadaşlar var mı acaba? -
Şu ana kadar karşılaştığım en iyi ses kayıt programı RECALL -
bu söylediğim sorunu halleder mi peki?
Yani kayıtta sesin çıkmadığ yerlerde kayıttan kaynaklanan uğultu ve cızırtı ortadan kalkıyor mu? -
Kaydederken ses denetiminden mic haric diğer k0ntr0lleri sessiz konuma al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknokratik -- 12 Eylül 2005, 16:52:56 > -
quote:
Orjinalden alıntı: serdar21
Kaydederken ses denetiminden mic haric diğer k0ntr0lleri sessiz konuma al
İşte bu!
Çok ama çok teşekkür ederim arkadaşım. Sayende sorunu hallettim. -
sound forge ta oalbilir
ama goldwave da işini görür koscaman progamı indirmeye değmez
iki progam içinde arayacağın komut noise reduction -
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
Şu ana kadar karşılaştığım en iyi ses kayıt programı RECALL
Çok tşkürler dostum çok işime yaradı ... -
quote:
Orjinalden alıntı: drony
sound forge ta oalbilir
ama goldwave da işini görür koscaman progamı indirmeye değmez
iki progam içinde arayacağın komut noise reduction
sound forge programını denedim ve o söylemiş olduğun kısmı da kullanmıştım fakat bir türlü başaramamıştım fakat bu ikinci programı şimdi indirip denedim ve o kısımdan bu sorunu hallettim... Üstelik dediğin gibi kapasitesi de oldukça düşük... yaklaşık 2mb lık bir program...
Tavsiyen için tşk ederim... -
wavepad programı da aynı işleri görebiliyor hem de çok küçük boyutlarda. ses kayıt kalitesi seçilebiliyor ve
kaydettikten sonra oluşan cızırtılar programdaki filtreler sayesinde yokedilebiliyor, hemde ücretsiz.
http://www.download.com/WavePad/3000-2170_4-10382895.html?tag=lst-0-1 -
acoustica audio mixer adlı program ne kalitede ses kaydı yapmak istersen ona olanak sağlıyor çok iyi bir program kesinlikle kullan -
yakamoz diye bir program vardi yanlis hatirlamiyorsam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X