Şimdi Ara

Ses kayıt cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Celal bayar üniversitesin de calışmaktayım basın halk ve ilişkikerde ki arkadaşlar ses kayıt cihazı almaları gerektini söyledi bende az biraz bekleyin en iyisini ve işimize yarayanı bulacağım dedim arkadaşlar.
    2 GB kapestede olması ve ses kayıtının çok kaliteli olması mp3 olarak kaydetmesi lazım marka önemli değil fiyat aralığı 250 - 300 ytl
    Şimdiden sağolun arkadaşlar msn deden de yardım almak isterim daha detaylı konuşmak için hem bu cihaz konusunda bilgisiz kalmamış olurum msn: altinordu911@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi911 -- 14 Ekim 2006; 11:00:09 >

• arkadaşlar muhabbet olsun diye yazılmış bi konu değil bu benden haber bekliyorlar..
  • etmediğiniz yardımlar için çok teşekkür ederim
    yazdık yazımız satın almaya..
  • Biraz pahalı ama şuna bak derim:
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110370026&CS_Category=_SES_KAYIT_CIHAZI712&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Ben de mp3 çalarların ses kayıt özellikli olanlarını araştırıyorum. Sandisk Sansa e250 gibi bir alet linkini verdiğim ses kayıt cihazına göre avanyajlı duruyor. Ancak ses kaydının kalitesi konusunda açtığım başlıkta kimseden cevap alamadım. Eğer biraz araştırırsan mp3 çalarları da dene derim!

• MP3 çalarözelliğii boşver

Ben doğubanktan 120 miyona 64 mb cenix marka aldım süpper 33 saate kadar yapıyor PSD formatı bilgisayara atıyorsun alabiliyorsun istersen WMA ya da çevirebiliyor program.

Sana tavsiyem MP3 ve kayıt cihazını ayrı alman.

OLYMPUS un dediğin gibi modelleri var ama CENİX i yakalayamazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.