Şimdi Ara

Ses Kesilme Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
13.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Orijinalden alıntı: k790i

quote:

Hocam aynı sorunu bende yaşadım, hiç bir pc tamircisi, casper servisi çözemedi ama kendi testlerim sonucu çözdüm. Bana ulaşırsan sana bi kaç soru soracağım, aynı sorun olduğundan emin olursam çözüm adına bir iki tavsiyem olacak. PM'ni bekliyorum.

hocam nası çözdün bendeki bios değiştirdik dedikleri zaman düzelmişti.

hocam ısınmadan kaynaklanıyor saglam bi sogutucu alman lazım

yok hocam alakasi yok 1yil oyle kullandim cod pes gibi oyunlar oynadm ki antalyadayim yazin hic bi sorun yasamadim. fakat 1 yil sonunda bu sorun cikti hic bi yuk olmamasina ragmen sadece video player, muzik player yada browserda calisirken dahi oldu.11. ayda cikti sicak bir ayda degil isinmayi o yuzden eledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k790i -- 27 Haziran 2013; 20:46:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aynı sorunu bende yaşadım, hiç bir pc tamircisi, casper servisi çözemedi ama kendi testlerim sonucu çözdüm. Bana ulaşırsan sana bi kaç soru soracağım, aynı sorun olduğundan emin olursam çözüm adına bir iki tavsiyem olacak. PM'ni bekliyorum.

hocam nası çözdün bendeki bios değiştirdik dedikleri zaman düzelmişti.

hocam ısınmadan kaynaklanıyor saglam bi sogutucu alman lazım

yok hocam alakasi yok 1yil oyle kullandim cod pes gibi oyunlar oynadm ki antalyadayim yazin hic bi sorun yasamadim. fakat 1 yil sonunda bu sorun cikti hic bi yuk olmamasina ragmen sadece video player, muzik player yada browserda calisirken dahi oldu.11. ayda cikti sicak bir ayda degil isinmayi o yuzden eledim

hocam ben ısınmadan kaynaklanıyor diye gittim soğutucu aldım, 2,3 hafta kadar ses gitmedi soğutucu varken, şuan yazlıktayım 3 gündür ses gidiyor, dün pc'yi temizlettirdim,termal macunu falan yenilendi, şuan soğutucuyla + temizlenmesine rağmen ses gidiyor. bende ısınmayı eledim gibi. ve canıma tak etti, şu ürünü sipariş ettim Logitech Z205 Laptop Speaker

• Aynı sorun bendede var, lanet ediyorum casper aldığım güne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect4Life

Aynı sorun bendede var, lanet ediyorum casper aldığım güne.

hocam ben ısınmadan kaynaklanıyor diye gittim soğutucu aldım, 2,3 hafta kadar ses gitmedi soğutucu varken, şuan yazlıktayım 3 gündür ses gidiyor, dün pc'yi temizlettirdim,termal macunu falan yenilendi, şuan soğutucuyla + temizlenmesine rağmen ses gidiyor. bende ısınmayı eledim gibi. ve canıma tak etti, şu ürünü sipariş ettim Logitech Z205 Laptop Speaker ürün geldi, kurtuldum artık bu dertten, mis gibi müziğimi dinliyorum, filmimi izliyorum..

• ivenrec kullanıcısına yanıt
    Bendede speaker var fakat ben bu laptopu bir yerlere bağlı kalmak için almadım. Gittiğim yere speaker'ıda mı götüreyim? Makinayı alalı 1 yıl oldu olmadı;

- 2 Kere ekran kırıldı
    - Batarya bitti( bu sorun benden kaynaklı )
    - Hoparlör sorunu var.

Hadi bunları geçtim, performans sorunu bile yaşıyorum. Ahh aklıma girmeselerdide, almasaydım şu laptopu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect4Life

Bendede speaker var fakat ben bu laptopu bir yerlere bağlı kalmak için almadım. Gittiğim yere speaker'ıda mı götüreyim? Makinayı alalı 1 yıl oldu olmadı;

- 2 Kere ekran kırıldı
    - Batarya bitti( bu sorun benden kaynaklı )
    - Hoparlör sorunu var.

Hadi bunları geçtim, performans sorunu bile yaşıyorum. Ahh aklıma girmeselerdide, almasaydım şu laptopu.

hocam zaten taşınabilir speaker benim aldığım, klipslenebiliyor webcam'in olduğu yere, usb ile çalışıyor. boyutuda makul, linki açıp bakarsanız ürünün mantığını anlayacaksınız.

• Arkadaşlar Durum Çok Basit

Casper Türkiye Servisinde Casperın En Basit Adamları Duruyor

Onlar Bu Sorunu Cozemez

Yani Casperda Sorun Yok

Sorunu Çözmek Dünyanın En Basit İşi

Aşağıdaki Linke Tıklayın

http://www.mediafire.com/download/vrkgc0yrwsjzjr2/Conexant_HDA_8.64.59.52-w8.exe

Ve Sonrasında Programı Kurun Bilgisayarı Yeniden Başlatın

Bilgisayar Tamir Edildi

O Kadar Uğraştım Denemeler Yaptım

Eğer Bu İşlem Sizdede Olursa Bir Teşekkürü Çok Görmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterCozum|Sistem

Arkadaşlar Durum Çok Basit

Casper Türkiye Servisinde Casperın En Basit Adamları Duruyor

Onlar Bu Sorunu Cozemez

Yani Casperda Sorun Yok

Sorunu Çözmek Dünyanın En Basit İşi

Aşağıdaki Linke Tıklayın

http://www.mediafire.com/download/vrkgc0yrwsjzjr2/Conexant_HDA_8.64.59.52-w8.exe

Ve Sonrasında Programı Kurun Bilgisayarı Yeniden Başlatın

Bilgisayar Tamir Edildi

O Kadar Uğraştım Denemeler Yaptım

Eğer Bu İşlem Sizdede Olursa Bir Teşekkürü Çok Görmeyin

hocam aynı sorun mevcut yalnız bılgısayarım win 7 64 bit. verdıgınız lınk w8 için yanlmıyorsam, benım ıcın de bı el atabılır mısın bu konuya

• Hocam Bu W7 İçin Aşağıdaki Link

http://download.lenovo....mobiles/8na107ww_w7.exe

Hocam O Linke Tıkladığınız An Dosya İndirilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterCozum|Sistem

Hocam Bu W7 İçin Aşağıdaki Link

http://download.lenovo....mobiles/8na107ww_w7.exe

Hocam O Linke Tıkladığınız An Dosya İndirilir

Linkte bi sorun var sanırsam bidaha atabilirmisin
  • Hocam Bu Linkte Ben İndirdim Birde Bunu Denermisiniz

http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/h0a114ww.exe

• Tamam hocam indirdim yükledim ama sorun devam ediyor sanırım sorunumuz aynı degil yinede teşekkür ederim
  • Toshiba pc alan cile ceker okadar diyorum
  • MasterCozum|Sistem kullanıcısına yanıt
    Linki yenileyebilirsen çok sevinirim benim pcde de ses sorunu var pc açıldıktan 10-15 dk sonra ses tamamen gidiyor üstelik pc de hiçbir şekilde sorun gözükmüyor ve çok araştırma yaptım ama sonuç alamadım verdiğin program işi çözerse süper olur
  • MasterCozum|Sistem kullanıcısına yanıt
    Allah sizden razı olsun sorun gitti çözüldü çook teşekkür ederim
  • KARDEŞ NASIL YAPTIĞINI SÖYLERMİSİN AYNI SORUN BENDEDE VAR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmont

Allah sizden razı olsun sorun gitti çözüldü çook teşekkür ederim

Çok erken konuşmuşum :D 2-3 gün sorunsuz gitti sonra aynı sorun tekrar etti programı tekrar tekrar setup ile kuruyorum ama bu sefer etki etmiyor , oruçlu ağzımla bilgisayara sövüyorum..

• beyler aynı sorun ses sürücü realtek yokmu yapacak?

casper nirvana 3230c
  • format attıktan sonra sorun çözüldü nerden kaynaklandığını bilmiyorum.Valla kafayı yiyecektim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.