Şimdi Ara

Ses Problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windos 7 Home Premium Kullanıyorum Tarayıcı Olarak Firefox Kullanıyorum Netten Dizi veya Film İzlerken Yarısında Ses Gidiyor Ya sayfayı Yeniliyorum yada Kapatıp açıyorum Öyleki bazen Bilgisayardan Media playerden Falan Başka Bir ses Açınca Düzeliyor Ama bu Günlerde Oda Olmamaya Başladı Ses Kartın Bakıyorum Bi problem yok dirver Yeni Yükledim Felan Çok Şaçma Bi Durum olmaya Başladı . Yardım Edebilecek varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: 3eaven

Arkadaşlar Windos 7 Home Premium Kullanıyorum Tarayıcı Olarak Firefox Kullanıyorum Netten Dizi veya Film İzlerken Yarısında Ses Gidiyor Ya sayfayı Yeniliyorum yada Kapatıp açıyorum Öyleki bazen Bilgisayardan Media playerden Falan Başka Bir ses Açınca Düzeliyor Ama bu Günlerde Oda Olmamaya Başladı Ses Kartın Bakıyorum Bi problem yok dirver Yeni Yükledim Felan Çok Şaçma Bi Durum olmaya Başladı . Yardım Edebilecek varmı

hocam zaten home pre dandik bir sistem.

windows 7 ultimate sp1 indirin ve format atıp yükleyin ardından ses kartı driverini ben size atarım yüklersiniz

hem bilgisayarınız hızlanır ve rahatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar Windos 7 Home Premium Kullanıyorum Tarayıcı Olarak Firefox Kullanıyorum Netten Dizi veya Film İzlerken Yarısında Ses Gidiyor Ya sayfayı Yeniliyorum yada Kapatıp açıyorum Öyleki bazen Bilgisayardan Media playerden Falan Başka Bir ses Açınca Düzeliyor Ama bu Günlerde Oda Olmamaya Başladı Ses Kartın Bakıyorum Bi problem yok dirver Yeni Yükledim Felan Çok Şaçma Bi Durum olmaya Başladı . Yardım Edebilecek varmı

hocam zaten home pre dandik bir sistem.

windows 7 ultimate sp1 indirin ve format atıp yükleyin ardından ses kartı driverini ben size atarım yüklersiniz

hem bilgisayarınız hızlanır ve rahatlar.

indirmeye gerek yok cd den kurarım . çok sağol ses kartının link verebilirseniz iyi olur.

• quote:

indirmeye gerek yok cd den kurarım . çok sağol ses kartının link verebilirseniz iyi olur.

laptopsa marka model

masaüstü ise cpu z programından mainboard kısmının ss ni koy buraya
  • quote:

quote:

laptopsa marka model

Laptop Toshıba Satellite L755 16x
  • quote:

quote:

quote:

laptopsa marka model

Laptop Toshıba Satellite L755 16x

64 BİT İNDİRMEK İÇİN TIKLA

32 BİT İNDİRMEK İÇİN TIKLA

bu olmazsa söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Aralık 2013; 23:38:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.