Şimdi Ara

Ses Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim [PC] bilgisayarım var.
    Önceden kulaklık takarken kulaklık jakı içinde kaldı onu çıkardık ama yine ses yok yardımcı olabilecek var mı?
    !!!PLEASE!!!

• Detaylı anlatır mısın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç yıl önce Casper PC'den video izliyordum kasaya kulaklık bağladım kulaklıktan ses garip garip [çatır çutur az az ] gelmeye başladı.
    Bende kulaklığı girişe sıkıştırdım olan oldu kulaklığın ucu [jakısı] kulaklığın girişine takıldı ondan dolayı ses vermiyor yakın zamanda jakıyı çıkardım ama bir nedenle ses gelmiyor onu merak ediyorum zaten bilgisayar 2006 - .... kadar kullanımda yaklaşık 9 yıldır kullanılıyor.
    Formattan dolayı Windows XP Starter Edition'du ama bi şekilde [Orjinal olmasa da] Tour Windows XP'e çevirmeyi başardım ama ses sıkıntısından dolayı hiçbir videodan keyif alamıyorum.
    Monitörü LED yaptım kasa özellikleri halén eski 512 RAM vb... işte olay bu yardımcı olabilir misin?
    Amacım PC'den ses çıkması Control Panel'den mi? - Yoksa başka bir yerden mi?
    Ses özelliğini açıyoruz Control Panel'de durum [ NO AUDİO SOUNDS ]
    Şu anlık durum vahim ama yardımcı olabilirseniz duruma bir umut katabilirsiniz.
    Okuyanlarında ve bilenlerin az - çok katkıda bulunmasını istiyorum.
    Çünkü satamam [Parça parça bile] Çünkü kimse almaz alacak kişide [Antikacı,Koleksiyoncu] beni bulmaz.

• Çıkarır iken leğimler kırılmış olabilir. biraz bilginiz var ise kasayı açıp jack bağlantı yerine bakınız. Yada 10-20 tl arası ses kartı alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çıkarırken yada bastırma esnasında ses kartı arızalanmış olabilir. Hoperlör bilgisayara göre açık mı gözüküyor ? Duyacağınız ses ayarında müzik açın . Kendini sürekli yenilesin bittiği zaman müzik . Ses gelmiyorsa hoperlörün ayarlarını el ile kurcalayın .( Şuanda tabletten yazıyorum bilgisayar kontrollerini unuttum resmen . ) Belkide o esnada hoperlörün açma /kapama tuşuna bastınız .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliksan

Çıkarır iken leğimler kırılmış olabilir. biraz bilginiz var ise kasayı açıp jack bağlantı yerine bakınız. Yada 10-20 tl arası se s kartı alın.

Açabileceğim alet yeterli olmadığı için ve kırılacağından korktuğumdan açamıyorum.
    Zaten Casper Halley haricinde bir şey [Laptop - PC - Tablet ...] almıyoruz.
    PC'nin fotoğrafını atamıyorum çünkü çok az kullanılıyor. [Bulamadım]
  • quote:

Çıkarır iken leğimler kırılmış olabilir. biraz bilginiz var ise kasayı açıp jack bağlantı yerine bakınız. Yada 10-20 tl arası ses kartı alın.

Ses kartı önerebilirseniz iyi olur.
    Bütçe = 0 TL - 50 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicAnka

Hocam çıkarırken yada bastırma esnasında ses kartı arızalanmış olabilir. Hoperlör bilgisayara göre açık mı gözüküyor ? Duyacağınız ses ayarında müzik açın . Kendini sürekli yenilesin bittiği zaman müzik . Ses gelmiyorsa hoperlörün ayarlarını el ile kurcalayın .( Şuanda tabletten yazıyorum bilgisayar kontrollerini unuttum resmen . ) Belkide o esnada hoperlörün açma /kapama tuşuna bastınız .

Hoparlör açık gözükmüyor kapalı,hoparlör bilgisayara bağlı ama gözükmüyor algılamıyor gibi birşey ...
  • Bu dediğin diz üstü bilgisayar mı yoksa masa üstü mü?kafa karıştı.

• quote:

Bu dediğin diz üstü bilgisayar mı yoksa masa üstü mü?kafa karıştı.

Masaüstü
    Üşendiniz arama motoruna Casper Halley yazıp Görselleri aramaya.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69215305/tm.htm
    Kasanın aynı modeli link verdim sorun çıkmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GençAkıl -- 5 Eylül 2015; 23:09:43 >
  • Öncelikle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sadece Casper pc yazmışsın. oda ne belli değil anlatımında. İnşallah çözersin sorunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.