Şimdi Ara

Ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracimda 250x4 2 adet pioner oval kabin
    1000w pioner bas
    2400w roadstar amfi
    Roadstar rdm100 Teyip
    bulunuyor iyi ses alirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış konu başlığı

• https://forum.donanimhaber.com/forumid_663/tt.htm

Dogrusu

• alırsın hocam
  • Ben biraz yuksek ses cikmasini istiyorum arabayla gectigimde 100 m ilerde bile sesin duyulmasini istiyorum ve net cikmasini sesde bozulma olmaz demi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanın modeli ne öyle birsey istiyorsan ana üniten iş yapmaz 1000w pioner bas var demıssın bunun rms si kaç ovalların tam modeli ne anfininde modeli ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C21F93AF -- 2 Mart 2017; 13:51:9 >
  • Pejo 206 amfim roadstar2400w hoporlorlerde 250×4 pioner

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi önerisi
    10 ay önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Oto Ses sistemi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 35kado35 3 kullanıcısına yanıt
    Pioneer DEH-X3800ui teyp bunu tercıh ederım
    anfin idare eder
    bas da iş görür
    ovallerde iş görür

eger maddi gücün varsa anfiyi teybi ovalleri değiştir
  • Yan kapilardada 2 adet kompenant 13 cm bulunuyor ben bu teyibi alirsam ses cok ve net cikarmi benim istedigim ses 100 metre ilerde olsamda duyulcak tarzdan cikarmi bu sistemde

• nabcan okadar sesı bir müddet sonra arabanın heryerınden titreme sesı alırsın ve canını sıkar bnm basıma geldı suan seti komple söktüm

bu sıstem idare eder ana üniteyi degıstır

birde nikinde 35 yazıyo izmirliysen gıt cankayaya orda yardımcı olacak dükkanlar var
  • Tesekkur ederim ustam basini utuledim

• quote:

Orijinalden alıntı: 35kado35

Tesekkur ederim ustam basini utuledim

estğfurullah kardesım ne demek yardımcı olabıldiysem ne mutlu bana
  • Aleykümselam kardeşim bu sistemle istediğin sesi alman mümkün değil. hem net ses gelsin yüksek açınca bozulmasın ve 100 metreden duyulsun istemişsin; bunun olabilmesi için
    -Öndeki hoparlörlerin kaç watt olduğunu ve markasını yazmamışsın, düşükse yükseltmen lazım.
    -teybini kesinlikle değiştirmen lazım. En az 2 RCA çıkışı olan bir teyp lazım.
    -amfini değiştirip kaç hoparlör varsa o kadar kanalı olan (5 kanal) düzgün bir marka (cadence,pioneer,alpine vs.) alman lazım. Çünkü amfinde 2400 watt yazsa da bu asla gerçek RMS değeri değildir. Tamamen kandırmacadır. Bu kandırmacaya gerek duymayan, yazdığı RMS değerini verebilen markalardan almalısın.

Ancak bu şekilde 100 metreden ses alırsın ve içeride çok net ses almanın yolu açılır. Net sesin sonu yok zaten. Bundan sonra ne kadar para harcarsan, ne kadar markaları yükseltirsen (focal,audison vs.) o kadar net ses alırsın. Ama bu sisteminle imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr.teknikressam -- 4 Mart 2017; 10:14:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.