Şimdi Ara

SeS SiSTeMi BaKıN BiR TavSiYe LüTFeN !...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracıma Herşey Sıfırdan Bir Ses Sistemi Yapıyorum Bütçe Konusu Açmıcam Şöyle Bir Sistem Çıkardım Ama BaSS Anfisi Bulamıyorum Bana Önerilerinizi Görüşlerinizi Aktarırmısınız Emin Olun ALTIN Değerinde Olucak Benim İçin Şimdiden Teşekkürler

- Navitech MT-7300BDT Video,DVD Player

- Pioneer 309 D4 | 1400 W | Çift Bobinli BaSS

- Edison ED-604.4 ( 4 Çıkışlı ) 2000W Amfi

- Kicker DS 650.2 ( 2x2 ) ( Toplamda 2 Takım ) Mid Tiz Takımı

- Bass Amfi Bulamadım Edison Olsun İstiyorum Takım Olması Açısından Ancak Çok Pahalıda Olmasın Yani Bu Pioner 309 D4 1400W i Desteklicek Sağlam Bass Amfisi Gerekicektir

Tüm Önerilerinize Açıktır. Yorumlarıunız İçin Tekrar Teşekkürler.

• Kocaman Forumda Cevap Yok Şaka Gibi..
  • digiline 1001 fazla bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 20 Nisan 2011; 19:03:37 >
  • aldığın anfinin 2 kanalını köprü yap ona bağala 1 takımda mid bağlarsın birazda ses ayarı on numara olur
    ben jbl gt-5 1 takım 85 lik 1 takımda titanyum tweter ı jameson usa604 anfiye bağladım millet çift anfi var sanıodu :D

bas anfisi olarak kıskerın küçük mono anfileri var 150-200 civarı tek bas için uyar
  • Aklıma gelir birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: taslehoff

Merhaba Arkadaşlar,

Aracıma Herşey Sıfırdan Bir Ses Sistemi Yapıyorum Bütçe Konusu Açmıcam Şöyle Bir Sistem Çıkardım Ama BaSS Anfisi Bulamıyorum Bana Önerilerinizi Görüşlerinizi Aktarırmısınız Emin Olun ALTIN Değerinde Olucak Benim İçin Şimdiden Teşekkürler

- Bass Amfi Bulamadım Edison Olsun İstiyorum Takım Olması Açısından Ancak Çok Pahalıda Olmasın Yani Bu Pioner 309 D4 1400W i Desteklicek Sağlam Bass Amfisi Gerekicektir

hocam 309 d4 e edison 604.4 ü mü bağladınız yoksa başka bi anfimi bağladınız hangi anfiyi bağladığınızı söylermisiniz bende 309 d4 alıcam ama hangi anfiyi bağlıyacağımı bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: taslehoff

Merhaba Arkadaşlar,

sound magus dk600 düşünebilirsin 2 ohm 600 rms ve fiyat olarak makul.

• arkadasim hi fi sektrounde butce cok onemlidir... dls focal audison hertz kicker helix alpine digitaldesings gibi sektrun oncu firmalari warken edison forwel s.m gibi firmalara bulasmayin sonra caniniz aciyo yok companentlerin tweterlari yada 2 ohm a dusurdugunuz subwooferiniz yaniyo...isle alakali olmayan adamlardan urunler almaniz ucuza almanizin hicbi onemi yok...onemli olan size kaliteli gurultu temizleme oran db leri yuksek ,anfiler sunan 30 lira 50 lira lira fazla para isteyen adamlardan urun almaniz hem kulak hem butce olarak size fayda sagliyacaktir.alicaginiz bilgimi onemli yoksa keske demek mi ...cihazlariniz yandiktan sonra pisman olmanin bi anlami yok saydigiin sisteme en uygun

tertemiz srunsuz bi ses kalitesi icin

kicker zx 350.4 hertz he 4 pioneer gm 6500 gonulde ister focal solid 4 audison lrx 4.5 yada sr x 4 almayi urunlerin hepsi elimde mewcut we sahibinden uzerinden satis yapmaktayim.yardimci olabilicegim konu warsa msj atman yeterli

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kicker-dx350-4-farkimiz-kalitemizzzz-48903912/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kicker-ds650-2-farkimiz-kalitemizzz-57642766/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-gm-6500f-farkimiz-kalitemizzzz-64678910/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-fli-fl-900-farkimiz-kalitemizzz-45662567/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-hertz-he4-farkimiz-kalitemizzz-69686455/detay/

iyi forumlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.