Aracımız Honda Hrv markadır. Kendi Evimde orta sınıf bir ses sistemi vardır. Ev sinema ses sisteminden kendimce anlıyorum. Fakat oto ses sistemi bambaşka bir konu. Hiç bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.
Ortalama 1000 TL bir bütçe ile ( Kesinlikle sıfır ) bir ses sistemi toplamak istiyorum. Araçta sadece orjinal teyp var.
Kısaca Teyp,anfi,compenent veya kolon neyse,Sub vs... toplamak istiyorum.
Sevdiğim tonlara gelince tamamen Alt frekanslar. Tok bass sesleri hoşuma gidiyor. genelde Tekno pop rap, uzun yolda klasik blues dinlerim.
sistem oyle ortalığı yıksın filan istemiyorum. ama basslar biraz içimizi titretirse hoşumuza gider. :)
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden...
( birde nereden alacağımıda söylerseniz çok sevinirim. Peşin olarak alınacaktır. )
jbl in sub.ları diğer markalara göre daha alt frekanslara inibiliyor istersen bi araştır.
Çok teşekkür ederim zahmet edip yazdığınız için.
Haklısınız evimde de Sub olarak JBL es250P kullanmaktayım. Jbl in ses rengi benim çok hoşuma gidiyor. sub olarak Jbl tercih edebilirim. ama ne model biliyorum ne dinledim hiç. o yüzden sıkıntım marka model vs.. hiç dinlemediğim için bilemiyorum.
ama tabii komple JBL sistemi kurabilirim. az çok jbl in sesiini biliyorum :) tekrar teşekkür ederim.