Şimdi Ara

Ses sistemi sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim tesisatımla ilgili aklıma bir soru takıldı danışmak istedim tesisatımı açıklamak istiyorum öncelikle 4×50 pionner teyp 420w pionner 16cm oval soundmax 3000w anfi takılı aracımda ama tek eksiğim subwoffer bende roodstar 1600w 400rms subwoofer düşünüyorum alsam bağlasam verim alabilirmiyim anfim yeterli gelirmi sorun yaşarmıyım cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Amfiniz köprüde 160-180 rms arası değer verecektir tahminen bu değerlere yakın bi bass alırsanız performans alırsınız 200-250 max değerinde bi bass alabilirsiniz.
    Bu ürün olabilir :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life_is_good -- 22 Haziran 2019; 0:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevabınız için teşekkürler söylediğim ürünü alsam anfime bi zararı olurmu yani kullanabilirmiyim acaba

• Erenaytn kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsin ama yine amfinin verdiği güç kadar çalabilecek. 400rms diye bir fark bekleme, deneme imkanın varsa dene hoşuna giderse öyle al bana kalırsa jbl pioneer tarzı bişey alman. Uygun fiyata alacaksan eğer al geç :)

• Erenaytn kullanıcısına yanıt

Hocam bu ürün tam size göre kendim kullandım benzer bir amfi ile sert ve tonlu çalıyor.

• Siz memnun kaldıysanız eminim bende memnun kalırım öneriniz için çok teşekkürler ürün uygun fiyatlıda hem çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.