Şimdi Ara

Ses sistemi sorusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimde JBL SCSSUB modelinde bir subwoofer var, ve JBL SCS20SAT modelinde 5 tane haporlörüm var. subwoofer aktif bir subwoofer olduğu için arkasında 2 adet right+left olmak üzere bulunan high-level input girişlerine bağlantılarını yaparak 2+1 ses sistemi kurmaya çalışıyorum. Fakat bağlantıları yapmama rağmen sadece subwooferdan ses alabiliyorum, bağladığım 2 haporlörden hiç ses alamıyorum. Ses kaynağı olarak logitech hifi bluetooth adapter ile telefonumu bağlayarak kullanıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

• Enchantra E kullanıcısına yanıt
    Sub arkasındaki high level input terminalleri başka bir amfinin normal hoparlör çıkışını bağlayacağınız girişlerdir. Bu kısımda diğer amfiden gelen güçlendirilmiş sinyal bir direnç sayesinde zayıflatılır, sonrasında ise o kısımdaki crossover ayarına göre bas sesler sub’a yönlendirilir. Mid ve tizler de high level output çıkışına bağlı hoparlörlere yönlendirilir.

High level bağlantı genelde sub çıkışı olmayan stereo sistemlere sub eklemek için kullanılan bir yöntemdir.

Sizin mevcut sistemi 2.1 olarak kullanmak için ekstra bir amfiye ihtiyacınız var.

5.1 bir hoparlör takımınız olduğu için en ideali bir avr almak olur. Bu sayede sistemi bağlayacağınız tv, pc yada medya oynatıcı gibi cihazlardan düzgün bir 5.1 ses alabilirsiniz. 4K, 120hz vs gibi güncel teknolojiler de olsun derseniz 20-30 bin bandında Denon 1700-1800-2700 vs gibi modellere bakabilirsiniz. Yada güncel teknolojilere ihtiyaç yok derseniz ikinci elde daha uygun AVR’lere bakılabilir.

Yada bana basit bir 2.1 sistem yeterli olur derseniz linkteki gibi basit bir stereo amfi alabilirsiniz.
    Bu yada benzeri amfinin hoparlör çıkışlarını Sub’ın high level input girişine bağlayacaksınız.
    Uydu hoparlörleri de Sub’ın high level output çıkışına bağlamalısınız

Motorobit ZK-1002L 2X100W 5.0 Bluetooth Amfi Devresi
    https://app.hb.biz/xlMQ9AJ7Z36p

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oto ses sistemi soru
    5 yıl önce açıldı
    Ses sistemi
    11 ay önce açıldı
    Ses Sistemi önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.